Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, които дълбоко

...
Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, които дълбоко
Коментари Харесай

Радев: Имам два отрицателни теста, благодаря!

Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, които надълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите сътрудници президенти, за моите интернационалните изяви, побързаха да показват своята версия за контакт с Covid-19.

Това е образец за интензивно мероприятие и обратно на спекулациите нито аз, нито някой от моята делегация, нито пък публицистите, които придружаваха, са били сложени под карантина в Естония. Това съобщи президентът Румен Радев при завръщането си в София след посещаване в Талин.

Държавният глава изясни, че от началото на рецесията с Covid-19 прецизно е спазвал всички здравни ограничения и не е възниквал проблем.

„ Само в границите на по-малко от седмица имам два теста – предишния вторник, изработен за визитата ми в Гърция, и през вчерашния ден, с цел да са спокойни моите домакини в Естония. И двата теста са негативни “, уточни Румен Радев.

„ Намирам се в чудесна физическа форма, нямам признаци на заболяване, на моите доброжелатели поисквам същото “, добави президентът пред публицисти след кацането си в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР