Ишиасът е възпаление на седалищния нерв, което се характеризира с

...
Ишиасът е възпаление на седалищния нерв, което се характеризира с
Коментари Харесай

Ако страдате от ишиас или болки в гърба, този лек ще ви спаси

Ишиасът е инфектиране на седалищния нерв, което се характеризира с болежка в долната част на гърба, бедрата и краката. Това е един от най-честите проблеми с гърба сега. Освен това, в допълнение към изтощаващата болежка, при пациенти с ишиас, също се следят изтръпване и вдървеност в краката.

Повечето хора се пробват да облекчат тази болежка с медикаменти, които обезпечават единствено краткотраен резултат. Заслужава си да се означи, че при ишиас, доста специалисти предлагат подготовка и някои типове йога като най-ефективният метод за лекуване на този проблем с гърба.

Но в тази публикация желаеме да приказваме за това по какъв начин да приготвите домашно лекарство, което ще помогне за лекуване на възпалението на седалищния нерв и за облекчение на болката.

Необходими съставки:

4 скилидки чесън
200 мл. мляко
мед (на вкус)

Начин на подготвяне:

Смелете чесъна и го поставете на слаб огън.
Добавете млякото и изчакайте няколко минути, до момента в който стартира да ври.
Отстранете от котлона.

Начин на приложение:

Консумирайте тази примес един път дневно и скоро ще забележите усъвършенстване. Това е по този начин, тъй като чесънът има противовъзпалителни свойства, които ще понижат и предотвратят отока на седалищния нерв.

Допълнителен съвет:

За най-хубави резултати съчетавайте това лекарство с физически извършения, с цел да облекчите ишиаса. Достатъчно е да вършиме разтягания за няколко минути всеки ден и болката изцяло ще изчезне.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР