Iron Maiden обяви шест нови дати на своето турне legacy

...
Iron Maiden обяви шест нови дати на своето турне legacy
Коментари Харесай

Iron Maiden идват у нас, кога ще е концертът

Iron Maiden разгласи шест нови дати на своето турне " legacy of the beast " през 2022 година, измежду които и концерт в софийската " Арена Армеец " - на 13 юли, оповестяват уредниците от Festteam.

Специални посетители ще бъдат Lord Of The Lost. Билетите ще се продават от 6 декември. Освен някои от най-големите шлагери на Iron Maiden, за пръв път ще прозвучат онлайн части от новия студиен албум на групата - Senjutsu, който дебютира под номер 1 в България.

" Следващото лято най-накрая ще можем да създадем огромното европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти. Щастливи сме, че успяхме да прибавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, в това число Украйна, където не сме свирили в никакъв случай. Планираме някои промени в продукцията и сет листа, с цел да включим части от новия албум Senjutsu - по този начин ще създадем Legacy Of The Beast Tour 2022 даже още по-впечатляващ и величествен. Все отново, бъдете сигурни, че ще включим всички шлагери и основни детайли от първичния ни план за турнето - именития Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало. Разбира се, ще разтърсим обстановката с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция ", споделя Род Смолуд, управител на групата.

Вокалистът Брус Дикинсън прибавя: " Нямаме самообладание да се завърнем в Европа следващата година и сме доста щастливи, че успяхме да прибавим София и други източноевропейски градове със страхотни почитатели. Развълнуван съм от новите детайли на сцената и да споделим с вас какво сме подготвили. Цялата група доста се забавлява по време на Legacy турнето и на драго сърце се връщаме, с цел да свирим онлайн и да се забележим с всички вас още веднъж "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР