Ирландското правителство обяви днес нови строги ограничения върху ресторантьорския сектор

...
Ирландското правителство обяви днес нови строги ограничения върху ресторантьорския сектор
Коментари Харесай

Ирландия затвори нощните клубове

Ирландското държавно управление разгласи през днешния ден нови строги ограничавания върху ресторантьорския бранш и на събиранията по домовете, в миг когато страната се бори да понижи темпото на заразяване, а коледните празници доближават, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 112
По-рано представители на управляващите предизвестиха, че новият вид Омикрон евентуално ще усили натиска над здравната система.

Премиерът на страната Михол Мартин съобщи, че в случай че интервалът на коледните празници стартира, без да бъдат въведени известни ограничавания, то рисковете ще бъдат прекомерно високи.

Новите ограничения влизат в действие от вторник до 9 януари. Според тях при събития на закрито потенциалът за банкет ще е 50 %. Заведенията ще се посещават единствено след резервация за не повече от шест души. Ще се сервира единствено на масите, само че не и на бара.

Хората ще могат да посрещат най-много три други семейства вкъщи си.

Нощните клубове ще затворят порти до второ разпореждане.

Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 112  Швейцария стяга рестриктивните мерки след нарастване на случаите на COVID-19 Швейцария стяга рестриктивните мерки след нарастване на случаите на COVID-19  СЗО: Няма нито един умрял от Омикрон СЗО: Няма нито един умрял от Омикрон  Женева слага 2000 души под карантина след определяне на два случая на разновидността Омикрон на COVID-19 Женева слага 2000 души под карантина след определяне на два случая на разновидността Омикрон на COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР