Ирина Атанасова от Белези“ сподели, че йогата е спасила живота

...
Ирина Атанасова от Белези“ сподели, че йогата е спасила живота
Коментари Харесай

Ирина Атанасова от Белези: Йогата спаси живота ми

Ирина Атанасова от „ Белези “ показа, че йогата е избавила живота й. „ Когато си бежанец - аз съм в Англия от към 19 години, преминаваш през какво ли не: документи, работа, проблеми. Не можех да дремя същински, имах непрекъснати терзания. “, призна актрисата по Би Ти Ви.

В началото Ирина стартира като чистачка, само че с цел да има сили за този тежък ангажимент, би трябвало да спи пълноценно, а не може – точно тогава източните практики й оказват помощ да се успокои и съвземе физически.

Запознанството с бъдещия й брачен партньор също се дължи на тематичната общественост. Те се срещат на събитие на нравствен гуру - Амма. " Необикновено място да забележиш някого. Но имах куража да се доверя на интуицията си – отидох да погледам сякаш още малко, само че в реалност очевидно съм го чакала “, спомня си Ирина за първото си другарство със Стивън Лорънс – английски актьор с корени от Ямайка.  

 „ Харесва ми несъгласието посред ни, другата просвета. Ние сме като сол и пипер – първо сме мъж и жена, а това са две обособени вселени, а по-късно всичко останало.  Може би съм привлечена имено от този контрастност посред ни, тази екзотичност. “

Но си наподобяват в пристрастеността им към йогата, само че Стивън е безапелационен, че Ирина е по-добрата, а и тя от дълго време преподава.

 „ Започнах с йогата преди да срещна Ирина. Тогава бях малко по-дебел, желаех да намеря някакъв тип заземяване, утешение. След това се замислих, че в случай че срещна сътрудник, който се занимава с йога, ще е супер. Ако пък този някой преподава, йогата става даром за мен “, връща лентата Лорънс. А когато Ирина го осведоми, че е утвърдена за роля в сериала „ Белези “, той незабавно й споделя: „ Взимай куфарите, грабвай детето и заминавайте “. После и тримата се събират в България, където Сторми е благополучен с обичаната си баба от Ямбол, а Стивън към този момент прави сметки по какъв начин да купи къща тук.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР