Иран, Русия и сирийският режим координират насилствена кампания за изгонване

...
Иран, Русия и сирийският режим координират насилствена кампания за изгонване
Коментари Харесай

Иран, Русия и Башар Асад заедно работят да изгонят САЩ от Сирия

Иран, Русия и сирийският режим координират насилствена акция за изпъждане на Съединени американски щати от Сирия . Тази акция съставлява сериозен риск за силите на Съединени американски щати в Сирия и за ползите на Съединени американски щати в Близкия изток.

От 7 до 12 юли Иран и сирийският режим усилиха силите и материалите си до линията на прикосновение със Сирийските демократични сили (СДС) в североизточна Сирия.

Това се показва в разбор на Института за проучване на войната.

Оттогава насам и двете страни са разположили спомагателни сили и материални средства в региона с по-ниски темпове. Разполагането на ирански и сирийски сили в Източна Сирия се прави паралелно с възходящата оперативна съгласуваност с Русия .

От средата на март Русия дава разследваща информация на Иран, като в същото време организира по-агресивни полети против силите на Съединени американски щати в Сирия.

Иран, Русия и сирийският режим също по този начин координират осведомителна интервенция, в която лъжливо се твърди, че разполагането е за отбрана против нахлуване на американските СДФ на следена от режима територия.

Силите на Съединени американски щати се намират в Сирия в границите на интервенцията " Combined Task Force Inherent Resolve ", която има за цел военно разгромяване на ИДИЛ посредством партньорство с интернационалната коалиция.

Координацията сред Иран, Русия и сирийския режим евентуално е част от по-широка военно-политическа акция за подсилване на интернационалната легитимност на режима на Асад и за разширение на иранско-руския надзор върху сирийската територия.

Иран, Русия и сирийският режим имат общ интерес от отдръпването на американските сили от Сирия. Те съгласуват дейностите си за реализиране на тази цел от ноември предходната година, когато се споразумяха да основат " координационен център " за акцията за изпъждане на американските сили от Сирия.

Коментари от прорежимни и западни източници означават съгласуването на напъните на иранския, съветския и сирийския режим за изпъждане на Съединени американски щати от Сирия.
 Повече от 20 нарушавания видя Русия над Сирия
Повече от 20 нарушавания видя Русия над Сирия

За следващ ден се регистрират такива от страна на Западната интернационална коалиция

Нормализирането на връзките сред Сирия и арабските страни през тази година сътвори удобни условия за усилване на способността на режима на Асад да възвърне контрола си над Сирия по име, като в същото време укрепи съветските и иранските позиции там.

Иранските и съветските осведомителни акции ускоряват измислените клюки за набези от страна на интернационалната коалиция върху територията на сирийския режим.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР