Инвестиционните политики на университетските дарения са в основата на неотдавнашните

...
Инвестиционните политики на университетските дарения са в основата на неотдавнашните
Коментари Харесай

Сложната любовна афера на американските дарения с частния капитал

Инвестиционните политики на университетските дарения са в основата на неотдавнашните студентски митинги в Съединени американски щати. Няма задоволително пари в света, които да накарат FTAV да изиска да се намеси в тази гореща неразбория, само че това е почтено опрощение да погледнете капиталовите фондове на стойност 839 милиарда $ с прикачени учебни заведения.

Това частично се дължи на обстоятелството, че нямаше време да се рови в най-новото изследване на NACUBO за американските академични дарения, когато то се появи за първи път през февруари. Но това беше 50-ото издание, тъй че предлага забавна моментна фотография на някои от най-влиятелните вложители в света и какъв брой коренно са се развили.

Във встъпителния отчет от 1974 година 136-те изследвани дарения бяха жестоко разграничени посредством три необятни капиталови метода: цялостна възвръщаемост, уравновесен и насочен към прихода. Днес е почтено да се каже, че всеки един може да бъде категоризиран като „ Swensenian “, като цялата промишленост до известна степен е акт на респект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР