Инвестирането в криптовалути се превърна във вълнуващ път за мнозина,

...
Инвестирането в криптовалути се превърна във вълнуващ път за мнозина,
Коментари Харесай

Shiba Inu , Bonk и Retik Finance : Топ 3 инвестиционни възможности в момента

Инвестирането в криптовалути се трансформира във трогателен път за мнозина, а измежду многочислените налични благоприятни условия три се открояват като планове, имащи капацитет: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK).

В тази публикация може да разгледате тези благоприятни условия, като Retik Finance е водеща, защото се обрисува като обещаващ избор заради впечатляващия растеж на цените и практическите си изгоди.



Shiba Inu (SHIB): Позната меме монета

Shiba Inu, постоянно наричана SHIB, е криптовалута, която закупи известност поради брандинга си на тематика симпатично куче. Стартирана като меме монета, SHIB притегли вниманието на крипто общността. Важно е да се означи, че въпреки SHIB да е претърпяла възходи и падения, тя остава разпознаваемо име на пазара на криптовалути.

Към момента на писане на публикацията SHIB се търгува на цена от $0.00001035, което демонстрира 28% нарастване по отношение на миналата година. Анализаторите са оптимистично настроени за капацитета ѝ през 2024 година, като прогнозите са да доближи към $0.00001170. Неотдавнашната непоклатимост в цената на SHIB се дължи на стратегическите ходове на китовете и изгарянето на SHIB токени, което понижава циркулиращото предложение.

Съществува капацитет за бичи рали при SHIB, изключително с историческия новогодишен отскок и вероятността за пускане на спот Биткойн ETF в Съединени американски щати, което може да повлияе позитивно на цените на SHIB.

> > > > Кликнете тук, с цел да купите RETIK токени < < < <

Bonk (BONK): Меме план, сензация на Solana

Bonk (BONK) е ръководена от общността криптовалута, работеща върху блокчейна Solana. Стартирана на 25 декември 2022 година, Bonk следва стъпките на известни меме монети като Dogecoin и Shiba Inu. Това, което отличава Bonk, е неповторимото ѝ наличие в мрежата Solana, предлагайки свежа вероятност в пространството на меме монетите.

Проектът Bonk има за цел да увеличи ликвидността на децентрализираните тържища (DEX) в границите на мрежата Solana. С фокус върху приобщаването и справедливостта Bonk разпредели 50% от общото си предложение посредством airdrop за общността на Solana, в това число NFT колекционери, разработчици и художници. От листването си на разнообразни тържища на 30 декември 2022 година Bonk сподели незабравим напредък, надхвърляйки 2,000% единствено за седмица. Проектите на Solana интегрираха Bonk като алтернатива за заплащане за незаменяеми токени (NFT), което способства за бързото му приемане.

Солидните основи на Bonk, съчетани със мощната поддръжка на неговата отдадена общественост, съставляват безапелационна капиталова вероятност. Ако бъдат оповестени съдействия с други мрежи, има възможност оптималното ценово ниво на BONK да надвиши $0.0001764 до 2024 година Това нарежда меме монетата като заслужаваща внимание капиталова опция, която си коства да бъде прегледана сега.

> > > > Кликнете тук, с цел да купите RETIK токени < < < <

Retik Finance (RETIK): Преодоляване на пропастта сред фиат и крипто

Сега дано преместим фокуса си върху Retik Finance (RETIK) – криптовалута, която се откроява като план, който има капацитет да бъде добра капиталова опция. Retik Finance служи като мост сред обичайна сфера на фиатните валути и нововъзникващия свят на криптовалутите. В тази публикация може да разгледате за какво Retik Finance предлага безапелационна капиталова опция сега.

Преглед на Retik Finance

Retik Finance основава неспокойствие на крипто пазара с новаторския си метод за превъзмогване на пропастта сред фиатните и криптовалутите. Пазарът на криптовалути, оценен на $2.5 трилиона, действа ненапълно без значение от обичайните фиатни валути. Retik Finance има за цел да промени това, като обезпечи безпроблемна връзка сред двата свята.

Платформата употребява протоколи с отворен код и бързо създаване на артикули върху децентрализирани смарт контракти и блокчейн консенсусни механизми. Този метод дава опция на участниците както във фиатните, по този начин и в крипто екосистемите да разполагат с бързи, сигурни, комфортни, гъвкави и мащабируеми световни платежни решения.

Основни характерности на Retik Finance:

  • Отворени и мащабируеми протоколи: Retik Finance употребява отворени и мащабируеми консенсусни протоколи, които улесняват еволюцията на нормите в платежната промишленост.
  • Технология на Lightning Network: Транзакциите в действително време стават вероятни с помощта на използването на технологията Lightning Network.
  • Широка поддръжка на криптовалути: Платформата поддържа заплащания в криптовалути при разнообразни сюжети на транзакции.
  • Децентрализирани мрежови протоколи: Оперативната успеваемост се покачва посредством децентрализирани мрежови протоколи за ръководство, арбитраж, настойничество, кредитен скоринг, надзор на риска, битка с измамите и клиринг.
  • Разнообразни благоприятни условия за заплащане: Retik Finance предлага разнородни благоприятни условия за заплащане, в това число “SwiftPay ”, комбинирани заплащания, абонаментни заплащания и целеви заплащания в голям брой системи за сметки.
  • Общност и екосистема: Платформата предизвиква саморазвиващи се общности и отворени екосистеми, като подтиква нововъведенията и приноса към развиването на обществените вериги в цялата промишленост.

Инвестиционен капацитет

Понастоящем Retik Finance е в стадий на предварителна продажба. Платформата предложи на вложителите впечатляваща облага от над 68%. Отвъд предварителната продажба се чака 200% растеж на цената досега на листване на Retik Finance, в случай че инвестицията бъде направена тъкмо в този момент. Освен това платформата има амбициозни проекти, като планува листвания на 2 от 5-те огромни централизирани тържища в света.

Експертите предвиждат евентуално над 2,000% нарастване на цените след тези листвания. Инвестирането в Retik Finance в този момент не е единствено за незабавни облаги, а за обезпечаване на финансова непоклатимост за бъдещето. Иновативният метод на платформата за свързване на фиат и криптовалута, в комбиниране със мощния ѝ екип и надеждните ѝ функционалности, я нарежда като водач в криптовалутното пространство. Към момента на писане на публикацията цената на токена RETIK е $0.050.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР