Интригуваща криминална линия, засягаща актуални обществени теми, с много обрати

...
Интригуваща криминална линия, засягаща актуални обществени теми, с много обрати
Коментари Харесай

Заплетена криминална линия с много актуални теми в новия сериал „Клетката“

Интригуваща престъпна линия , засягаща настоящи публични тематики, с доста обрати и дълбоки човешки връзки чака феновете в новия сериал „ Клетката “ – тази есен по NOVA. Това разкриха в ефира на Гергана Данданова и Асен Блатечки, които се включиха непосредствено от снимачната площадка на лентата. Талантливите артисти се превъплъщават в две от основните функции в премиерната поредност.

„ Сериалът е престъпна драма и има доста забавна сюжетна линия, която последователно се разплита, преминавайки през много обрати “, разяснява Асен Блатечки и разкри, че героят му в поредицата - Димитър Пелев, е психолог по специалност. Той работи като контрольор обществени действия и възпитателна работа в пандиза. „ Това е един от редките случаи, в които играя позитивен воин “, показа артистът пред феновете на NOVA.
 Клетката NOVA
„ Клетката “ е една история, която всички сме претърпяли и претърпяваме, това е животът към нас. А в сюжета са преплетени и много значими публични проблеми, които вълнуват съвсем всеки. Една история за свободата, силата на духа и за клетката вътре в самите нас. Моята героиня Ина Арнаудова е мощна жена, само че преди всичко майка – това е най-смисленото нещо в живота й. Ролята е доста предизвикателна и съм признателна за нея, тъй като рядко актьорите се срещат с толкоз дълбоки за изиграване облици. На снимачната площадка постоянно е вълнуващо, а екипът, с който работим, е от страхотни експерти и извънредно отдадени хора “, добави актрисата Гергана Данданова .
 Клетката NOVA
„ Клетката “ е първият български сериал , който демонстрира действителността в пандиза. Сюжетната линия наблюдава трагичната орис на смела майка, изправена пред тежка и рискова морална алтернатива, в опит да избави детето си. Освен Гергана Данданова и Асен Блатечки, в другите две основни функции ще забележим Мартин Димитров и Жаклин Дочева. В главния каст са също и актьорите: Явор Ралинов, Маргарита Лъчезарова, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Юлиян Малинов, Иван Горанов, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева и други.

Продуцент и създател на концепцията е Краси Ванков , режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката . Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака с музиката към поредицата е Марио Балтаджиев.

Не пропускайте престъпната драма „ Клетката “ от септември в ефира на NOVA. Повече вести за най-новия български сериал следете на и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР