Интернет порнографията и достъпността на онлайн запознанствата позволиха пристрастяването към

...
Интернет порнографията и достъпността на онлайн запознанствата позволиха пристрастяването към
Коментари Харесай

12 признака, че партньорът ви е сексуален наркоман

Интернет порнографията и достъпността на онлайн запознанствата разрешиха пристрастяването към секса да нарасне и при двата пола. Когато преди години Майкъл Дъглас си призна, че е привързан към секса, светът го погледна отдолу под вежди и го жигосах надали не като перверзник. В днешно време половата наркомания е постоянно срещано събитие, което дърпа към себе си от ден на ден почитатели. Кои са 12-те признака, по които може да различите половите наркомани съгласно bulnews.bg.

1. Те лъжат и се прокрадват в близост
Пристрастените към полови прояви са майстори в шикалкавеното. Те споделят единствено част от истината, с цел да основат изцяло подправено усещане за себе си. Ако ги заловен, те мигновено ще обвинят половинката си, че не си спомня вярно. Освен това държат разполагаем подготвен набор от обвинявания, с цел да се нахвърлят върху колегата, в случай че той се приближи прекалено много до разкриването на тайните им ( " Ти просто ревнуваш ", " Прекаляваш ", " Всички ще си помислят, че си вманиачен, в случай че те чуят какви ги приказваш ” или " Ти просто не ми вярваш ”).

2. Понякога злоупотребяват и с алкохол или опиати
Пристрастените към полов живот постоянно съзнателно използват алкохол и опиати, с цел да притъпят непрестанното си мислене за секс и да се оправдаят за осъществяване на действия, за които не им доближава храброст, когато са трезви. С други думи, подвластните могат умишлено да осъзнаят заплахата от полово излъчени заболявания, в случай че наемат продажница. Но в случай че отидат в бар и се приберат у дома с чужд, те извършват желанието си за полов контакт отвън връзката. Съвестта им обаче не ги държи виновни за последствията, тъй като те са пили или употребявали опиати. По този метод половите наркомани постоянно търсят алкохол и опиати на неумишлено равнище, с цел да оправдаят прекосяването към по-дълбока взаимозависимост.

3. Те могат да бъдат вербални насилници
Пристрастените постоянно упрекват колегата и децата си като метод за усмиряване на гузната съвест. Те бързо стават специалисти в това да накарат членовете на фамилията им да се усещат глупави и засрамени, когато някой слага под подозрение държанието им.

4. Те могат да бъдат физически насилници
Ако е разрешено вербалното принуждение да продължи задоволително дълго, въпрос на време е физическото принуждение да се причисли към него. Все по-често дамите също физически насилват със брачна половинка и децата си. Много дами, които са полови наркомани, избират по-коварни способи да санкционират фамилията си.

5. Те могат да бъдат причинители на прочувствено принуждение
Психичното отдръпване постоянно остава неразпознато като прочувствено принуждение единствено заради неговия безмълвен темперамент. Изразява се в превозване на часове пред компютъра или гледане на телевизия, като половият наркоман не приказва с дни, гледа празно и отхвърля да споделя или да слуша усеща. Емоционалното принуждение следва същия цикъл като вербалното и физическото принуждение:
• Натрупване на напрежение
• Освобождаване на напрежението при злоупотребата
• Любовна „ отмора ”, където всичко е прелестно

6. Те могат да бъдат причинители на полово принуждение
Порнографията и филмите, подобаващи за лице над 16 години, дружно с мастурбацията, учат полово подвластните да употребяват полово половинката си. По този метод те губят способността да обичат прочувствено и скотски колегата си. Вместо да трансформират подвластните в по-добри любовници, защото порнографията ги подвежда да повярват в съвсем извънземните си умения, те стават изцяло егоцентрични и самодоволни за сметка на половинката си.
Неспособни да се свържат прочувствено или да доставят и да получат същинско наслаждение, сексът става машинален с подвластните. Зависимите могат да прогресират до приятност, причинявайки садистична болежка.

7. Пристрастяването им може да докара до блудничество
Това е честа част от половата взаимозависимост. Удивително е, че майките и бащите, които са гледали гордо и с обич към новороденото си дете и които на драго сърце биха пожертвали личния си живот за него, един ден могат да се изродят в кръвосмесителни перверзници. Те освен се впускат във мечти за полови непристойности с наследниците си, само че доста ги извършват.

8. Те са огорчени и ядосани
Горчивината и гневът съвсем постоянно участват в половата взаимозависимост. Понякога разочарованието и огорчението от брака вършат индивида предразположен на невярност, порнография и мастурбация. Повечето полови зависимости обаче стартират през юношеските години. Тийнейджърът изпитва мъка от „ деградацията ” на мъже и дами, изобразени в порнография. Това отваря сърцето за преуспяване на мъка и яд.
Сексуалните наркомани постоянно демонстрират надълбоко незнание и липса на благодарност за разликите сред мъжете и дамите. С течение на времето горчивината изкривява мисленето на подвластните толкоз доста, че те губят всякаква връзка с действителността.

9. Те имат неразумни равнища на перфекционизъм
Изискващото съвършенство е еднакво на владичество над фамилията и опити да се принудят всички членове да се подчинят на садизма. Често лишава доста време на колегата да осъзнае, че фамилията не може да угоди на подвластния, колкото и да се пробва. Когато сътрудникът стартира да се пробва да се опълчи на незаслужената виновност, всички в фамилията се борят за прочувствено оцеляване.

10. Те правят оценка отрицателно претекстовете на фамилията си
Въпреки че половите наркомани могат да изхвърлят диви обвинявания към фамилията си, те пазят в загадка множеството си отрицателни мисли. Това разрешава на подвластните да гледат на себе си като на добър сътрудник и родител, който търпи толкоз доста. Ако никой не опровергае това заблуждаващо се самоусещане на подвластния, то ще ескалира, довеждайки го до напълно ново равнище на отвращение. Семейството няма късмет да завоюва любовта или благоволението на подвластния.

11. Те са финансово безотговорни
С напредването на половата взаимозависимост тя става толкоз поглъщаща, че доста наркомани скрито пропиляват фамилните финанси за персоналното си полово наслаждение. Те постоянно подценяват главните потребности на фамилията си, до момента в който упорстват за най-хубавите облекла, ястия, занимания - най-хубавото единствено за тях. С напредването на манията те губят способността да се концентрират върху работата си.

12. Те злоупотребяват с власт
Много подвластни мъже постоянно чакат фамилията им да се погрижи за всички домашни отговорности, като заплащане на сметки, поддръжка на дом и автомобил. Не е извънредно половите наркомани да подценяват плануваните фамилни събития. Тайното наслаждение постоянно е техен приоритет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР