Интересна обява за изцяло преработена Dacia Logan се появи във

...
Интересна обява за изцяло преработена Dacia Logan се появи във
Коментари Харесай

Продават състезателна Dacia за 70 хиляди лева

Интересна публикация за напълно модифицирана Dacia Logan се появи във Фейсбук групата Unique Cars For Sale. Румънският играч Козмин Йон продава персоналния си спортна автомобил, основан на предходното потомство на познатия ни седан. Колата няма съвсем нищо общо с истинския автомобил, като изключим светлините, предната решетка и предното стъкло. Всички панели са направени от стъклопласт с необятни раздувки за предните и задните калници, специфична предна ризница с огромен отвор за изстудяване и задна ризница с дифузьор. Заедно с колата идват и всички отливки на панелите при положение на случай.



Колата е оборудвана с бензинов 2.0-литров мотор от Renault, който е претърпял някои съществени промени и може да се похвали с 220 конски сили. Те се предават към предните колела, а за промяната на предавките се грижи секвенциална трансмисия с шест предавки. Окачването е дело на BC Racing с пружини на INTRAХ с опция за разнообразни настойки. Зад 17-цоловите джанти пък се крият спирачки на Ksport и AP racing.



Интериорът, типично за спортен автомобил е оптимално „ разкрит “ с защитна клетка, волан и две седалки в името на оптимално ниското тегло от едвам 1050 кг. Пред лидера откриваме дребен екран, показващ друга информация по време на шофиране, тъкмо над кормилната колона. Собственикът на колата е подготвен да се раздели с нея за сумата от 35 хиляди евро, което евентуално е доста по-малко от парите, които са вложени в автомобила.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР