Интересна история от Австралия набира популярност в интернет, след като

...
Интересна история от Австралия набира популярност в интернет, след като
Коментари Харесай

Хванаха мъж да управлява кола със 176км/ч, той твърди, че е карал много по-бързо

Интересна история от Австралия набира известност в интернет, откакто млад мъж, удостовери, че е карал с по-висока скорост в сравнение с е засечен от локалните управляващи. Тимъти Холдън се възпротивил на наложената му от служителите на реда санкция, откакто не се съгласил, че е карал със скорост от 176км/ч. За изненада на всички, Холдън твърдял, че е развил най-малко 195км/ч, а повода за това е с цел да бие „ автомобила до него “.

С тези си думи младият мъж удостоверява, че е карал с доста над ограничаването, а също така се е състезавал нелегално с различен автомобил на публичен пътен сектор. За това Холдън е получил присъда съгласно която би трябвало да извърши 150 часа общественополезен труд, а книжката му ще остане във власите за период от 18 месеца.

Въпреки, че Холдън удостоверил шофирането с по-висока скорост и противозаконното съревнование, той не е удовлетворен от присъдата и изискал намаляването и до 12 месеца без брошура. Адвокатите му се базират на това, че надпреварата се е случило на прав сектор, без присъединяване на други коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР