Интересен ефект имаше появата на първия сезон на телевизионните серии

...
Интересен ефект имаше появата на първия сезон на телевизионните серии
Коментари Харесай

GOG организира акция с намаление на пост-апокалиптични игри

Интересен резултат имаше появяването на първия сезон на телевизионните серии по Fallout. Успехът на плана разумно докара до новината, че ще има и втори. Но в гейм пространството всичко това даде своя резултат също. Игрите от света на Fallout заживяха нов живот в Steam, а известността им е съвсем толкоз огромна, колкото е била при премиерата им. И тук приказваме за заглавия, като истинския Fallout, появил се пред цели 27 години.

Но не е единствено Steam, който се възползва от гейм акомодацията на Prime. Тази седмица Good Old Games или по-познат като GOG.com, провежда своя акция на пост-апокалиптики. Става дума несъмнено за малко по-стари заглавия, само че и освен. Сред чудесните оферти на магазина да вземем за пример намираме Days Gone на Sony Bend. Сървайвъл-зомби приключението се одобри много положително при появяването си преди три години. Както след това разбрахме, макар желанието на Bend, Sony по този начин и не поискали да поддържат продължение. Изданието в GOG включва всичко излязло като допълнения за Days Gone. Това включва New Game+, Survival и Challenge режимите, както и скинове за мотора ви.

В акцията ще откриете също по този начин и различен сървайвъл хорър, като Chernobylite. Описван като научно-фантастична сървайвъл-хорър ролева игра, Chernobylite ви показва богата история и персонажи. Връщайки ви към Забранената зона и Припят, вие попадате в една извънредно враждебна среда, която Farm 51 са построили с извънредно внимание за детайла.

Настоящата акция на GOG продължава до първия ден на май и включва доста други елементарно разпознаваеми заглавия. Като игрите от света на Fallout до Fallout 4 GoTY изданието, както и S.T.A.L.K.E.R. игрите. От по-новите пост-апокалиптични завършения усещане прави наличието на Mutant Year Zero: Road to Eden. Играта идва със своето Deluxe издание. То включва базовата игра, както и само допълнение, излязло за играта – Seed of Evil.

Ако пък предпочитате по-екшън насочените прекарвания, то евентуално ще е добре да погледнете страницата на Mad Max. Avalanche основават една от най-хубавите игри по „ Лудия Макс “, която в случай че сте пропуснали е наложително да пробвате. GOG изданието в тази ситуация включва всички излезли след премиерата на Mad Max допълнения. Това са единствено козметики, само че пък с тях прекарването от приключенията на Лудия Макс ще са ви по-цветни. Сред другите игри, присъстващи тук може да отбележим тези от света на Dying Light (оригиналната игра и The Following), както и допълненията за тях. Заедно с тях откриваме игрите от света на Elex, както и красивата Beyond a Steel Sky, Stasis, Wasteland, Crying Suns, Thymesia и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР