Интересен ден очаква зодиите днес. Една трябва да стои далече

...
Интересен ден очаква зодиите днес. Една трябва да стои далече
Коментари Харесай

Една зодия да не пипа ножове, друга граби пари с шепи

Интересен ден чака зодиите през днешния ден. Една би трябвало да стои надалеч от всевъзможни режещи предмети. Най-добре е да стои надалеч от ножовете в кухнята. Друга е на финансова вълна и я чакат огромни облаги. Трета би трябвало да внимава във всички свои каузи. Лъвиците имат шанс – златисна рокля ще ги пази от неприятности.

Какво още вещаят звездите през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Късметът е на ваша страна. Може да поемете риска и да инвестирате средства за крупни каузи. Денят е добър и за запознанства. Обърнете обаче внимание на здравословното си положение! За мъжете от този знак слабото място в този момент е стомахът, а за дамите - ставите.

ТЕЛЕЦ - Имате идеалистични показа и това основава спънки. Не се разпилявайте в доста направления, а се концентрирайте в една цел! Направете измененията, които желаете, имате сили за това! Ще срещнете забавни хора и провокации, бъдете отворени и положителни!

БЛИЗНАЦИ - През този ден може сполучливо да осъществите своите предходни проекти. Добре е да сте по-сдържани. Ограничете контактите с непознати! В никакъв случай през днешния ден не вземайте огромни заеми, тъй като ще пропилеете парите и няма да може да ги върнете! Предстоят ви вълнуващи срещи.

РАК - Пробужда се огромна мощ във вас. Трябва да я насочите към съзидание, а от режещи машини и остри принадлежности в този ден е по-добре да се пазите. Възможни са злополуки. Слабото ви място е гръбначният дирек, може да ви боли гърбът. Денят е добър за лечебно недояждане.

ЛЪВ - Трябва да сте деликатни във всички каузи. Това, което стартирате през днешния ден, обезателно би трябвало да го доведете до край. Дамите да носят тоалети в златистокафявото или сребристото! Това спомага за проясняване на мисълта, а също по този начин вдъхва храброст и деятелност.

ДЕВА - В този ден има риск да се превърнете в заложници на проблеми от предишното. Има възможност дамите да се разделят с колегата си поради колебливост в възприятията. Семейните да посветят повече време и въздействие на децата си, тъй като в тях е тяхното избавление!

ВЕЗНИ - Трябва да преосмислите своите цели. Може да извършите скъпа покупка на нещо, за което от дълго време мечтаете, а хазартни игри в този ден никога не играйте! Добре ще ви подейства да носите тоалети в ярко зелено. Този цвят балансира страстите.

СКОРПИОН - Ще бъдете подложени на съществено тестване. Ще се справите, единствено в случай че деянията самообладание и мислите положително. В този ден е желателно да сте по-активни, да изразявате своите мисли и усеща. Денят е добър за запознанства. Времето е удобно, може да свиете фамилно гнездо.

СТРЕЛЕЦ - Звездите ви носят финансово благоденствие. Късметът е на ваша страна, само че обърнете внимание на здравословното си положение! Има риск за развиване на алергии. Добро въздействие ще ви окаже цитринът. Този драгоценен камък разпростира креативните качества.

КОЗИРОГ - Голяма е вероятността в този ден да срещнете някой (някоя), с който добре да си паснете и скоро да се трансформира във ваш сватбен сътрудник. Семейните дами пък би трябвало да вършат взаимни отстъпки и да заобикалят споровете. Трябва да проявят мъдрост и толерантност.

ВОДОЛЕЙ - Постарайте се добре да контролирате страстите си! Може да се радвате на шанс, в случай че станете по-самокритични. Ако не срещнете схващане от близките, не прибързвайте с изводите и дейностите! Дайте повече независимост на хората, които обичате! Не ги съдете строго за грешките!

РИБИ - Внимавайте, в случай че се постанова да шофирате! Спазвайте разпоредбите, тъй като са вероятни проблеми със чиновниците на закона! Има риск, в случай че запалите цигара в заведение, да бъдете санкционирани. Денят е добър и за пътешествия, и за любовни срещи. Не си коства да поемате опасности.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР