Intel продължава да развива своя отдел, занимаващ се с масовото

...
Intel продължава да развива своя отдел, занимаващ се с масовото
Коментари Харесай

Почти 1000 дрона образуваха изображение на корицата на списанието Time

Intel продължава да развива своя отдел, занимаващ се с всеобщото потребление на дронове.
Неотдавна компанията употребява парк от 500 свои дрона за основаването на красиво светлинно шоу. Този път двойно по-голям брой безпилотни летателни апарати бяха употребявани за основаването на изображение.

Списанието Time посвети своя нов брой на безпилотните летателни апарати. Но вместо да се задоволи с обява върху корицата, редакцията реши да употребява и полет на дронове на Intel, формиращи в нощното небе логотипа на списанието.

За тази цел бяха употребявани 958 дрона . Те образуваха логотипа на Time с височина към 100 метра. Видеото демонстрира, че изображението е обемно и се придвижва над град Фолсъм, Калифорния. Снимката на този логотип. показана нагоре, също е направена от дрон.



Видеото демонстрира, че корицата не е напълно отвесна. Специалистите на Intel споделиха, в това е направено преднамерено, с цел да не се допусне стълкновение на дроновете поради низходящите потоци от въздух, създавани от пропелерите. Височината на тази корица е съвсем 100 метра, а най-близкото разстояние сред дроновете е 1,5 метра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР