Институтът за пътна безопасност (ИПБ) възложи на одитори, инженери и

...
Институтът за пътна безопасност (ИПБ) възложи на одитори, инженери и
Коментари Харесай

До дни става ясно опасна ли е новата организация по Патриарх Евтимий и Витоша

Институтът за пътна сигурност (ИПБ) разпореди на инспектори, инженери и проектанти да извършат ревизия на краткотрайната организация на придвижване по столичните булеварди " Патриарх Евтимий ", " Фритьоф Нансен " и " Витоша ". До ден-два ще стане ясно дали тя е рискова или не. Това съобщи Богдан Милчев от ИПБ.

Той уточни, че е налице цялостна непросветеност и от страна на Столична община и от страна на Министерство на вътрешните работи. Милчев акцентира, че шефът на КАТ е съгласувал този план. Проектът обаче е бил координиран като краткотрайна организация с типови схеми. Ремонтът е трябвало да се извърши в границите на две денонощия, добави той.

От една страна Следствен отдел към окръжна прокуратура е в нарушаване. От друга страна " Пътна полиция " е съгласувала плана, само че не е направлявала осъществяването му, означи Милчев. По думите му няма писмо от Столична дирекция на вътрешните работи до Следствен отдел към окръжна прокуратура за корекцията на дефицити и несъответствия по краткотрайната организация на придвижване, написа News.bg.

Следствен отдел към окръжна прокуратура и Министерство на вътрешните работи демонстрираха неспособност да ръководят и управляват инфраструктурата в столицата, сподели още той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР