Асеновградчанка е ужасена от безотговорни шофьори, които минават на червено

...
Асеновградчанка е ужасена от безотговорни шофьори, които минават на червено
Коментари Харесай

Асеновградчанка: Дано не си родител, защото ще ми е безкрайно мъчно за децата ти!

Асеновградчанка е ужасена от безотговорни водачи, които минават на алено на светофар до учебно заведение в града. Жената моли освен към водачите, само че и към Общината да се вземат съществени ограничения, преди да е станало непоправимото. Ето какво написа Весела Колева във Фейсбук:

" Искам да обърна внимание на нещо извънредно значимо, а точно пешеходния светофар до учебно заведение " Отец Паисий ", който не е комплициран там за хубост! 

На мен персонално към този момент 5 пъти ми се случва да не ми спрат на алено и да ме отнесат, а аз съм човек, който пресича с голямо внимание и постоянно потеглям чак откакто се уверя, че колата ще спре.

Училището разполага с може би най-отговорната защита в града, която излиза по средата на платното и чака всички деца да пресекат преди и след учебно заведение. На всяко огромно междучасие има най-малко по 2-3 коли, които минават на алено и това във времето когато е най-пълно с деца, защитата е в средата на платното и отново не стопират!!!????

Миналия ден водач не спря на зелено на щерка ми, на всичко отгоре я и напсува. Дано се припознаеш и най-много нека не си родител, тъй като ще ми е безпределно мъчително за децата ти!

Към общината - измислете генерално решение по въпроса, сложете камери над светофара и си глобявайте нещастниците, които ежедневно рискуват живота на децата ни! "

Жената е подкрепена от доста асеновградчани, един от които е по-краен:

" И също публично позволение от общината, въпросната защита да може да хвърля едри камъни по всеки наглец, дръзнал да премине на алено. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР