Инстаграм Иво Аръков най-сетне се показа с приятелката си Габриела Николаева

...
Инстаграм
Иво Аръков най-сетне се показа с приятелката си Габриела Николаева
Коментари Харесай

Тайната падна! Иво Аръков най-после показа приятелката си

 Инстаграм Иво Аръков най-накрая се появи с приятелката си Габриела Николаева на обща фотография, която двамата по едно и също време пуснаха в обществените си мрежи. На тях артистът и брюнетката с впечатляващ бюст наподобяват доста влюбени и щастливи. 

Две седмици по-рано Иво Аръков разгласява фотография, на която лежеше върху зелена трева, а от двете му страни се виждаха дамски спортни обувки. Името на Габриела беше упоменато единствено като създател на фотографията без повече детайлности. След бурните си връзки с Мария Илиева и Мика Стоичкова, звездата от " Съни бийч “ още веднъж лети на крилете на любовта и очевидно повече няма желание да се крие. От доста време Аръков не приказва за персоналния си живот, само че не крие, че слуховете по негов адрес постоянно са му създавали неприятности в живота, написа Хотнюз.

" Въвлякоха ме даже в трагична история, която се оказа решаваща за раздялата ми с Мика Стоичкова. Просто неистини, неистини и отново неистини! Грозни лъжи излязоха. Това стана задължение и за мен, и за Мика. И последва нашата разлъка. Сега Мика има дете и е щастлива. Чуваме се понякога... Преди дни пък прочетох, че съм се пребил с мотор и лявата ми ръка не действа, наложила се интервенция на крайници, лежал съм в Горна баня. Отново неистини! Признавам, че съм лежал в болница. Но това беше преди години. Имах израстък преди 15 години и се наложи да ме оперират. Беше доброкачествено образувание. Не желая да разясня повече тази тематика ", обеснява артистът в едно от редките си изявленията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР