Иновативното съоръжение е разработка на българска фирма от СилистраСупермощен слънчев

...
Иновативното съоръжение е разработка на българска фирма от СилистраСупермощен слънчев
Коментари Харесай

Показват уникален слънчев колектор на панаира в Пловдив

Иновативното оборудване е разработка на българска компания от Силистра

Супермощен безоблачен колектор ще покаже силистренска компания на Международния механически панаир в Пловдив

Българска компания изобрети супермощен безоблачен колектор, който е оригиналност в международен мащаб и ще бъде показан на Международния механически панаир в Пловдив. Това е една от сензациите на деловия конгрес за капиталови артикули и технологии, който ще се организира от 24 до 29 септември.

Съоръжението създава топла вода, като всмуква до 30% повече сила от слънцето, в съпоставяне със съществуващите от сходен тип. Продуктът няма аналог и е извънредно новаторски, настояват специалисти на компанията изложител от Силистра – „ Енерко България ” ООД.

Българското откритие ще се конкурира на панаира с артикули и услуги на компании от близо 40 страни в сфери като машиностроене,  електроника и електротехника, енергетика и екология, воден бранш, осведомителни технологии, роботика и автоматизация,  строителство, химическа и минна индустрия, автомобилна промишленост и автосервизно съоръжение.

В Конкурса за нововъведения, който ще излъчи златните медалисти на 74-ия Международен механически панаир, се състезава и интегрираната бизнес система Prim, създадена от българска софтуерна компания. Това е облачна услуга, която сплотява корпоративните данни за клиенти, продажби, покупки, наличия, финанси и оптимизира  процесите.

Модерни решения за обработка на вода в промишлеността и бита ще показва изложбата „ Акватех ”. Там ще бъдат показани системи за стерилизация, пречистване и омекотяване на води, попречване на натрупването на варовик, както и домашни уреди, които отстраняват от питейната вода йони, тежки метали, вируси и бактерии без химикали.
още по тематиката
Авангардна техника ще участва и в изложбата „ Машиностроене ”. Сред експонатите са лазерни уреди за разнообразни металообработващи интервенции на известна немска компания. Нейният нов шлагер е основан на 3D технология и съставлява високоскоростна лазерна машина за двуизмерно и триизмерно заваряване и рязане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР