Инициативният комитет регистрира кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева с 9999 подписа в

...
Инициативният комитет регистрира кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева с 9999 подписа в
Коментари Харесай

Внесоха подписите за регистрация на Анастас Герджиков

Инициативният комитет записва кандидат-президентската двойка Герджиков-Митева с 9999 подписа в ЦИК.

" Смятам, че хора с висок научен статус, с надълбоко знание за обществото и цивилизацията, какъвто е господин Герджиков, могат единствено да допринесат уверено за нормализиране на обстановката в България. " Това съобщи Харалан Александров от Инициативния комитет, издигащ проф. Анастас Герджиков за президент и Невяна Митева за вицепрезидент.
Смятам, че е огромна храброст да излезеш на политическата сцена в този миг, тъй че за мен е чест да съм част от този предприемчив комитет, добави Александров, представен от bTV.

Той разяснява още, че чака проф. Герджиков да бъде президент на България, като позволява, че това ще се случи след втория тур.

Румяна Коларова от ИK сподели, че за нея е от изключителна значимост президентската институция да отстоява ролята, която има по Конституция.

„ Президентът би трябвало да бъде съдия. Той няма по какъв начин да заема страна, тогава, когато имате някакъв тип съревнование. Напълно съм уверена, че проф. Герджиков ще бъде тъкмо в тази позиция на съдия “, съобщи Коларова и добави, че проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева са я впечатлили с възприятието си за достолепие и с персоналните си качества.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР