Инициативния комитет Лозенец изрази учудването си от повишаването на компрометирания

...
Инициативния комитет Лозенец изрази учудването си от повишаването на компрометирания
Коментари Харесай

ИК Лозенец се съмнява в новия шеф на ДНСК

Инициативния комитет " Лозенец " изрази учудването си от повишението на " компрометирания и отлъчен от предходните ръководещи " началник на Дирекцията за народен и строителен надзор (ДНСК) арх. Влади Калинов, от който зависи разрешаването на противоречивия проблем със строителството на постройката " Златен век " в София.

Позицията на инициативния комитет идва дни откакто строителството да постройката да продължи. Инвеститорът " Артекс " разгласи, че ще я довърши и заплаши да съди страната в Страсбург, в случай че градежът още веднъж бъде спрян.

За назначението на арх.Влади Калинов се разбра инцидентно. Последва известие, че ще бъде направена нова инспекция на постройката на " Златен век ", само че досега няма информация какъв е.

Междувременно " Артекс " през днешния ден започнаха да строят още веднъж, оповестяват от ИК Лозенец. Официална информация от компанията няма, а Mediapool не съумя да се свърже с арх. Пламен Мирянов по телефона за коментар.

" Да си богат и да имаш власт е на първо място отговорност към обществото . Да откраднеш гледката и въздуха на софиянци като правиш ПР акции в жанр " България е наш общ дом ", в който ти си се нанесъл в цялата къща, а другите си оставил в предверието, е образец за нарцисизъм и слагане на персоналния интерес над всички останали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР