Инициатива Правосъдие за всеки“ организира протест под надслов Сарафов е

...
Инициатива Правосъдие за всеки“ организира протест под надслов Сарафов е
Коментари Харесай

Инициатива „Правосъдие за всеки“ организира протест срещу Сарафов

Инициатива „ Правосъдие за всеки “ провежда митинг под надпис „ Сарафов е замяна, а не смяна! “.

С него от самодейността се афишират срещу избора на изпълняващия длъжността основен прокурор и срещу всевъзможни опити да бъде осуетена замислената промяна в правосъдната власт.

Протестът на 23 юни, петък, ще стартира в 18,30 ч. пред Съдебната палата и ще продължи с шествие до Народното събрание.

„ В нашия апел към жителите посочваме:

Гешев към този момент не е основен прокурор, за това се борихме три години и половина! Съдебната промяна стартира с признатите промени в Наказателно-процесуален кодекс и въвеждането на правосъдния надзор върху отводите на прокуратурата за формиране на досъдебни производства и механизма за следствие на основния прокурор. Но очевидно има сюжет за осуетяването ѝ, задействан с назначението на Борислав Боби Сарафов за изпълняващ функционалностите на основен прокурор.

Ясно е, че кукловодите на Съдебната власт от над петнадесет години са се разбрали за него „ на едни бели покривки “ и в „ две други здания “. Но този път сметката на кукловодите няма да излезе.

Искаме същинска Съдебна промяна с конституционни промени, а не следващата реплика от царството на сенките и гнездото на политолигарсите! И да, длъжността Главен прокурор ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА, СТИГА ТОЛКОВА ТЕАТЪР! “, се споделя в изказване на формацята.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР