инистърът на отбраната на Северна Македония Радмила Шекеринска заяви днес,

...
инистърът на отбраната на Северна Македония Радмила Шекеринска заяви днес,
Коментари Харесай

Скопие: Не приемаме думите на Каракачанов сериозно

инистърът на защитата на Северна Македония Радмила Шекеринска съобщи през днешния ден, че към този момент никой не приема съществено изказвания като тези на българския ѝ сътрудник Красимир Каракачанов, като добави, че не това е методът, по който две членки на НАТО би трябвало да споделят.



"Мина времето, когато министри на защитата от района можеха да вършат такива изказвания и те да бъдат одобрявани съществено. България е членка на НАТО, ние също и не това е методът, по който би трябвало да споделят членки на алианса ", сподели Шекеринска във връзка изказване на Каракачанов, че е подготвен да изпрати инженерен полк в Северна Македония, с цел да демонтира всички монументи, където написа "български фашистки окупатор ".

Тя акцентира, че хората чакат от системата на защитата да подсигурява тяхната сигурност, а това зависи от добросъседските връзки.



Шекеринска сподели, че Северна Македония чака от България, която бе една от първите страни в района, признали независимостта на нейната страна и подкрепили желанието ѝ за участие в Европейски Съюз и НАТО, да продължи в същия дух, тъй като взаимната поддръжка е единственият метод да се продължи напред.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР