Арестът на Блек представлява още едно главоболие за американските власти,

...
Арестът на Блек представлява още едно главоболие за американските власти,
Коментари Харесай

Съпругата на арестуван в Русия US войник разказа за кървава разправа с руската му приятелка

Арестът на Блек съставлява още едно главоболие за американските управляващи, които към този момент се оправят с няколко нашумели случая на задържане в Русия, в това число на репортера на " Уолстрийт Джърнъл " Еван Гершкович и на някогашния американски морски пехотинец Пол Уилън, отбелязва Ройтерс.

Ветеран от войната в Ирак и Афганистан, Блек е нарушил военния устав, като е пътувал до Русия без позволение от армията и е летял през Китай, с цел да стигне до там, сподели Пентагонът.

Нито съветските управляващи, нито Пентагонът, нито брачната половинка на Блек, нито майка му са говорили за шпионаж. Руското външно министерство съобщи, че в тази ситуация няма политически детайл.

В изявлението Меган Блек разказа живота със брачна половинка си и изясни, че двамата се разбирали за детайлите към развода си, когато Блек бил задържан.

Нейният юрист Джеф Линик сподели, че тя и щерка ѝ имат право на прехрана според военните разпореждания, даже в случай че двойката е разграничена.

Въпреки че Меган Блек се грижи за щерка им, брачният партньор ѝ е отказал да заплати избраната от съда прехрана, сподели Линик. Едва когато тя отишла при военните и техните юристи, почнали да удържат парите за издръжката на детето от заплатите му. Линик сподели, че Гордън Блек се съставлява самичък при развода в Тексас.

Меган Блек сподели, че се е срещнала със брачна половинка си в бар през 2014 година в Тексас, покрай базата му. Първоначално се разбирали добре, само че връзките им почнали да се утежняват към 2018 година и Гордън Блек почнал бракоразводна процедура малко откакто отпътувал за Южна Корея.

Меган Блек сподели, че за първи път е научила за съветската другарка към януари 2022 година, когато видяла техни фотоси дружно във " Facebook ".

Джоунс сподели, че счита, че съветската другарка е била " изпратена назад " в Русия от Южна Корея, евентуално след проблем с документите ѝ.

" Опитах се да му кажа да не върви ", сподели тя. Меган Блек на собствен ред съобщи, че тя и щерка ѝ не са знаели, че той е в Русия, и го очаквали в Тексас, защото командироването му в Южна Корея завършва.

На 2 май - деня, в който съветските управляващи оповестиха, че са го арестували в локален хотел - Меган Блек сподели, че е получила от мъжа си известие, " че няма да се прибере ".

Това било последното, което чула от него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР