Информацията за доставките на газ от Газпром е представена манипулативно.

...
Информацията за доставките на газ от Газпром е представена манипулативно.
Коментари Харесай

Петкова не вярва за танкерите с втечнен газ

" Информацията за доставките на газ от " Газпром " е показана манипулативно. Реално никой не кара " Булгаргаз " да купува в рубли. Не имам вяра, че 7-те танкера с втечнено синьо гориво ще дойдат в България. Кирил Петков сподели, че е подписал контракт, само че желае от служебния кабинет да обезпечи инфраструктура ". Това съобщи пред БТВ някогашната енергийна министърка Теменужка Петкова.

" България е предан член на Европейски Съюз, би трябвало да сме поредни и да следваме линията, която се задава. Това държавно управление трябваше да търси други възможности, а не да упреква предходното държавно управление за гръцката връзка, която не е подготвена. България има контракт с " Газпром износ " до края на годината. Страната ни би трябвало да види какво може да направи, с цел да не купува още веднъж съветски газ.

На председателския пост на КЕВР се завръща способен и виновен човек. Само регулаторът може да каже дали би трябвало да се подвига с 54% синьото гориво, както желаят от " Булгаргаз ". Предстои ни доста тежка зима, в която ни вкара държавното управление.

Няма по какъв начин " Възраждане " да е патерица на ГЕРБ, те са обособен политически индивид, а ние сме членове на ЕНП. Има Такъв Народ изтегли своите министри и гласоподава с опозицията. Видяхме, че най-тежкото задкулисие е в " Продължаваме промяната ". Бойко Борисов доста ясно сложи тематиките, по които можем да приказваме с останалите политически партии. Нека да забележим по какъв начин ще ни подредят българските жители на изборите и дали са разбрали какво направи държавното управление в оставка ", сподели още Петкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР