Информацията, която имаме е изцяло от медиите. Стана ясно вчера,

...
Информацията, която имаме е изцяло от медиите. Стана ясно вчера,
Коментари Харесай

Благовест Белев: Руските процеси у нас никога не са спирали

" Информацията, която имаме е напълно от медиите. Стана ясно през вчерашния ден, че редом вървят две акции на Спецпрокуратурата. Едната е обвързвана с Контраразузнаването и блян да се откри наличие на съветски сътрудници измежду чиновниците на ДАНС, а другата за придвижването в Министерски съвет ", това съобщи пред NOVA депутатът от " Продължаваме промяната " Благовест Белев по въпроса с нахлуването на Спецпрокуратурата в ДАНС.

" Силно се надявам, че Спецпрокуратурата си прави работата съзнателно. Надявам се, че тази акция е плод на предпочитание на добросъвестни прокурори да се намесят фактически и да си свършат работата ", добави той.

По думите му " съветските " процеси у нас в никакъв случай не са спирали. И това са процеси, които текат от доста години, само че освен в България.

" Не намирам нищо извънредно. Може би поради интернационалната конюнктура този развой е по деен и службите да са по чувствителни към него ", добави депутатът от Политическа партия.

По въпроса с желаните от Спецпрокуратурата записи от Министерски съвет той съобщи, че поддържа казаното от премиера, че това е метод да се откри връзката сред кабинета и Европейската прокуратура, в подтекста на декларираното и от Лаура Кьовеши, че точно Министерски съвет става контактна точка у нас с ръководената от нея институция.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР