Инфлуенсърката продължава напред след раздялата с Даниел Петканов. А за

...
Инфлуенсърката продължава напред след раздялата с Даниел Петканов. А за
Коментари Харесай

Алекс Богданска: Даниел ме накара да се чувствам като подметка, загубих гласа си

Инфлуенсърката продължава напред след раздялата с Даниел Петканов. А за близостта им тези дни твърди, че всичко е в името на детето.

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска дефинира себе си като амбициозна, наивна, прочувствена и дисциплинирана в изявление за Нова телевизия. В него тя съобщи, че няма в живота й нова обич и се опредеи като " прочувствено осакатена ". " Счупеният човек е най-цял тъй като към този момент знае и да губи. Добавих още едно качество в картотеката. Но залепих се май... проличава си, че е пукнато, само че се закрепих ", признава Алекс.
                             

Инфлуенсърката разяснява и рисковата непосредственост, която беше снимана преди дни с някогашният й брачен партньор Даниел, Алекс не сподели съответно какво значи тази целувка, само че съобщи, че околните им връзки са в името на детето им Габриел. " Това е едно ужасно видео и би трябвало да бъде образец за всички разведени родители. Пример по тази причина по какъв начин в името на детето да потърсят път към себе си. Знаете ли, с Даниел сме доста прочувствени персони. Има хора, които са основани за дълъг маратон, има такива, които са за спринт. Ние сме от вторите, За доста малко време изпитахме от всички страсти. Той ми сподели най-голямата обич и в това време ме нарани най-вече. Изведнъж се уморихме и нямахме сили за бягане и се разделихме ", откровена е Алекс.

 

 Александра Богданска

Алекс разкри още, че психическото положение е въздействало и на физиката й: " Не мога да си върна гласа към този момент година, не мога да дремя, имах интервал дето спях по 3-4 часа, косата ми опада ", сподели още Богданска. Тя разкри, че е изпитвала цялостно благополучие преди три години, когато е имала човек до себе си, семейство и кариера. След развода у нея се отприщил въпросът дали амбициозна жена може да бъде обичана, дали може да сътвори домакински уют. " Нямам отговор, в случай че това е моята роля за какво би трябвало да се боря против природата си, сподели още Александра Богданска.

" Той е индивида, който съм обичала най-вече в този живот. Той е любовта на живота ми. Ще продължа да го обичам по по-различен метод. Защото пробвайки се да го намразя, даже и да му кажа " Ти какво ми аргументи, направи ме подметка, да се усещам дъното... " Какво върша, все едно ненавиждам детето ни, тъй като 50% от Габриел е Даниел.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР