INFINITI разпространи първото официално изображение на изцяло новата си електрическа концептуална разработка, която

...
INFINITI разпространи първото официално
изображение на изцяло новата си
електрическа концептуална разработка,
която
Коментари Харесай

QX INSPIRATION: Електрическото спортно бъдеще на INFINITI

INFINITI популяризира първото официално изображение на напълно новата си електрическа концептуална разработка, която ще бъде бъде показана за първи път в света по време на предстоящото международно ревю в Детройт.

Новата идея на INFINITI се назовава QX INSPIRATION и съгласно компанията демонстрира бъдещето на марката по повод на електрификацията на нейното портфолио. Новата разработка обаче прави и още една крачка напред, като показва новия дизайн език на компанията и ни осветява бъдещето й в региона на спортните електромобили.

За момента от компанията не споделят никакви детайлности за QX INSPIRATION, но шеф-дизайнерът на марката- Карим Хабиб, определя новата идея като началото на една нова епоха за INFINITI и илюстрация за това къде желае да бъде тя.

Единствените информация, която споделят от INFINITI за QX INSPIRATION е обвързвана с оформлението на нейния интериор, за който разясняват, че е изпълнен според традиционните японски техники, а използваните материали са въодушевени от фината японска страст.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР