Лидерът на ДПС Делян Пеевски даде отговор – ще ходят

...
Лидерът на ДПС Делян Пеевски даде отговор – ще ходят
Коментари Харесай

Пеевски даде отговор – ще ходят ли младежите в казарма и ще има ли мобилизации!

Лидерът на Движение за права и свободи Делян Пеевски даде отговор – ще вървят ли младежите в казарма и ще има ли мобилизации! Той направи това в формалния Facebook акаунт на Движението за права и свободи. И още веднъж се нахвърли върху българския президент.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи: Наборната работа няма да се върне!
Буди паника, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на договаряния за сформиране на постоянно държавно управление Радев още веднъж се пробва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заприказва за мобилизационен запас и връщане на наборната военна работа.

Трябва да сме наясно с едно – само българският парламент може да взема сходни решения, а ние неведнъж към този момент декларирахме, че няма да се допусне сходно нещо!

Ние доста ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме безапелационни – младежите на България няма да вървят в наложителна казарма!
Конституцията доста ясно прокламира пълномощията на институциите и още веднъж подсещаме на Радев, да не се изкушава да гази главния закон, воден от персонални политически упоритости, а да извършва конституционните си отговорности.

Пеевски даде отговор – ще вървят ли младежите в казарма и ще има ли мобилизации! 14.06.24 17:19 България дава на Украйна нова военна помощ 14.06.24 17:00 WP: Съединени американски щати лимитират потреблението на разузнаването им от Израел 14.06.24 16:57 BIRD.BG: Делото за отнемането концесията на Лукойл е спряно – „ някой “ се готви да купи рафинерията на „ вярната “ цена 14.06.24 16:39 The Economist: Зеленски изпада в нервност и упреква другите за неуспехите си 14.06.24 16:25

, А ПОЛИРАНИТЕ ДНЕШНИ МЛАДЕЖИ ГЛАСУВАТ КАТО ОВЧИЦИ НА ЗАКОЛЕНИЕ ЗА ПП-ДБ Очевидно е, че ще върнат казармата. Така стартира извънредно притеснителният пост във Facebook на пистаелят Добри Божилов.

Истината е, че би трябвало пушечно месо за Украйна. И както западняците, без да им мигне окото, пратиха 1 милион украинчета на 2 метра подземен, по този начин ще пратят и идващите. Така написа писателят.

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР