РИФЛ, Колорадо (AP) — Бившият съпруг на представителя на САЩ

...
РИФЛ, Колорадо (AP) — Бившият съпруг на представителя на САЩ
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Лорън Бьобърт се призна за виновен в непредпазливо застрашаване след кавги със семейството

РИФЛ, Колорадо (AP) — Бившият брачен партньор на представителя на Съединени американски щати Лорън Бьобърт се призна за отговорен в по неволя застрашаване в сряда след обособени кавги с някогашната си -съпруга в локален ресторант и синът им вкъщи по-рано тази година, съгласно онлайн правосъдни документи.

Януарски спор сред конгресменката и Джейсън Бьобърт в ресторант, за който се твърди, че е излязъл отвън надзор, е довел до обвинявания против Джейсън Бьобърт за нарушение на публичния ред, нахлуване в границите и възпрепятстване на чиновник на мира, демонстрират правосъдни документи. Тези обвинявания бяха отхвърлени като част от съглашение за признание на виновността, съгласно онлайн записите.

Дни по-късно Джейсън Бобърт се твърди, че е влезнал във физическа битка със сина си, което е довело до обвиняването за неразумно застрашаване, за което Джейсън Боберт се е признал за отговорен дружно с три други обвинявания – неразрешена приложимост на оръжие, тормоз и нахлуване от трета степен – които бяха отхвърлени като част от упрекнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР