Индийският диетолог Пуджа Махия съветва никога да не се спори

...
Индийският диетолог Пуджа Махия съветва никога да не се спори
Коментари Харесай

Никога не правете това на празен стомах, ОПАСНО Е

Индийският диетолог Пуджа Махия поучава в никакъв случай да не се спори на празен корем. Това е единствено част от значимите неща, които не би трябвало да се вършат преди закуска. 

Диетологът дефинира потреблението на чай и кафе незабавно след пробуждане като първи неприятен табиет. Кофеинът в тези питиета може да има негативен резултат върху организма заран. „ Помислете два пъти, преди да пиете чай или кафе, когато се разсъните заран. Чаша кафе може доста да увеличи равнището на киселинност в стомаха “, споделя Махия.
 Какъв цвят са очите вие? Това издава какъв брой дълго ще живеете Какъв цвят са очите вие? Това издава какъв брой дълго ще живеете
Има ли връзка сред цвета на очите, заболеваемостта и продължителността на живота? Според откриватели от Медицинския факултет на Уни...

Също по този начин, диетологът поучава да не се пият алкохолни питиета на празен корем. Според нея алкохолът без мезе доста бързо навлиза в кръвта и провокира интоксикация. Храната, от своя страна, понижава скоростта на асимилиране на алкохола от организма, и смекчава резултатите му. 

Хубаво е и да се заобикаля дъвченето на дъвка на гладно. „ Дъвката предизвика отделянето на спомагателни количества стомашен сок, което въздейства негативно върху лигавицата на празен корем и може да предизвика развиването на стомашни язви “, изяснява Махия.

Освен това диетологът не предлага извършване на покупки на хранителни артикули на гладен корем. Две изследвания от университета Корнел в Ню Йорк, Съединени американски щати, демонстрират, че хората, пазаруващи гладни, освен купуват доста повече храна, в сравнение с им е нужна, само че и са склонни да избират храни с по-високо наличие на калории.

В никакъв случай не би трябвало да се влиза в разногласия на празен корем, защото гладният човек има ниско равнище на кръвна захар и е по -склонен към страсти, в сравнение с към разсъдък. Преди да решите да спорите, наложително закусвайте с нещо леко, поучава диетологът.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР