Индийски хакери са атакували всеки един от противниците на домакинството

...
Индийски хакери са атакували всеки един от противниците на домакинството
Коментари Харесай

Хакери атакуват противниците на Мондиала в Катар

Индийски хакери са атакували всеки един от съперниците на семейството на международното в Катар, разкри британският вестник „ Таймс ”.

Става въпрос за журналиста от вестника Джонатан Калверт, който е разследвал корупционните измами при даването на семейството на Катар през 2010 година, френския сенатор Натали Гуле, която упрекна арабите във финансиране на ислямски тероризъм, и юриста Марк Сомос, който подаде тъжба против кралското семейство на Катар във Висшия съвет на Организация на обединените нации по правата на индивида.

Най-сериозно е потърпевш някогашният президент на УЕФА Мишел Платини. Неговата е-поща е била завладяна малко преди да даде показания по следствието на корупция при даването на семейството на Катар.

Властите в Доха изрично са отрекли да имат нещо общо с офанзивите. Всичките са пристигнали от Индия, само че от разнообразни адреси, с цел да не могат да бъдат проследени.

Федерациите на 8 страни финалисти: Англия, Уелс, Германия, Португалия, Нидерландия, Белгия, Дания и Швейцария, както и тези на Норвегия и Швеция скочиха на ФИФА и оповестиха, че няма да си траят за нарушаванията на човешките права в Катар.

Те направиха обща декларация.

Световната централа прикани преди няколко дни всички тимове да не помнят за политиката, а да се съсредоточат във футбола.

“Признаваме напредъка на Катар в някои връзки. Признаваме, че всяка страна си има проблеми и сме съгласни с ФИФА, че силата е в разнообразието. Обаче приемането на разнообразието и толерантността значат и поддръжка за правата на индивида, които са едни по целия свят. За страдание, тъкмо правата на индивида е един от най-големите проблеми в страната хазаин ”, се споделя изрично в декларацията на страните.

Междувременно десетки хора стачкуваха през днешния ден пред Музея на ФИФА в Цюрих против нарушаването на правата на ЛГБТ общността в страната-домакин на международните футболни финали Катар, оповестява организация „ Ройтерс “.

Протестът бе проведен непринудено, откакто през днешния ден немската телевизия ZDF сподели фрагмент от изявление с дипломат на Световното състезание, който назовава намерено хомосексуализма „ проблем в главата “.

„ Искаме да покажем още един път на ФИФА и Катар, че всички очи са вперени в тях и хората по целия свят чакат незабавни дейности “, споделят уредниците на митинга от групата All Out. Основните претенции са Катар да декриминализира еднополовите връзки, а ФИФА да подсигурява сигурността на всички футболни почитатели и локалното население. Говорител на международната централа сподели, че там са „ уверени, че са взети всички ограничения и почитатели от ЛГБТ общността ще могат да се любуват на шампионата по този начин, както и всички останали “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР