Индийската делегация, участваща в срещата на външните министри на страните

...
Индийската делегация, участваща в срещата на външните министри на страните
Коментари Харесай

Индийската делегация на Г-7 се самоизолира заради заразени с коронавирус представители

Индийската делегация, участваща в срещата на външните министри на страните от (Г-7) в Лондон, излезе в самоизолация в цялостен състав, откакто тестванията на двама от нейните представители за са се оказали позитивни. Това се споделя в изказване, оповестено от държавното управление на Англия и представено от ТАСС.
Самоизолацията след позитивни резултати от тест за ковид е планувана в специфичен протокол, създаден за първата от две години персонална среща на външните министри от Г-7, която се организира от 3 до 5 май в столицата на Обединеното кралство, ръководител тази година. В допълнение към ръководителите на външните министерства на Англия, Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония, на срещата са поканени и висшия представител на Европейски Съюз по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел, представители на Австралия, Индия, Южна Корея и ЮАР, както и генералният секретар на Асоциацията на страните от югоизточна Азия.
 СЗО: Ръст на случаите на Covid-19 в Югоизточна Азия СЗО: Ръст на случаите на Covid-19 в Югоизточна Азия
Според седмичния бюлетин на Световната здравна организация е регистриран забележителен растеж на случаите на ковид в Югоизточна Азия -...
Членовете на индийската делегация възнамеряват да вземат участие отдалечено в пленарното съвещание на Г-7, планувано за през днешния ден.
По време на пленарните сесии, както и на работните обеди и вечери, министрите са разграничени от загради от плексиглас. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР