Индия разруши две високи жилищни сгради край Ню Делхи тази

...
Индия разруши две високи жилищни сгради край Ню Делхи тази
Коментари Харесай

Индия разруши две 100-метрови „кули-близнаци“ заради корупция

Индия унищожи две високи жилищни здания край Ню Делхи тази заран. Разрушаването беше проследено с голям интерес от обществеността и излъчено онлайн от множеството телевизионни канали, съобщи БГНЕС.

Унищожаването на високите 100 метра " кули близнаци " в Нойда, квартал, състоящ се единствено от сходни здания, беше необичаен образец за това, че Индия е твърда към корумпираните бизнесмени и чиновници.
https://www.youtube.com/watch?v=fiDmXOceGJk
Върховният съд на Индия постанови предходната година, че строителите на кулите близнаци са нарушили серия от значими строителни правила и подреди постройките да бъдат разрушени до основи. Въпреки че противозаконното строителство е необятно публикувано в градовете на Индия, разрушаването на огромни здания е необичайност.

32-те етажа на " Апекс " и 29-те на " Цеяне ", състоящи се от близо 1000 жилището, които в никакъв случай не са били населявани, бяха обект на близо 9-годишно правосъдно дело. Сградите рухнаха за секунди, срутени от 3700 кг експлозиви. Това е най-голямото разрушение на противозаконни здания в Индия досега.

Хиляди хора, както и бездомни кучета, трябваше да бъдат евакуирани преди гърмежа, в това число от прилежащите високи здания.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР