Импресии" на художника Румен Районов донесоха празничния дух в Апелативен

...
Импресии" на художника Румен Районов донесоха празничния дух в Апелативен
Коментари Харесай

Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд

" Импресии " на художника Румен Районов донесоха празничния дух в Апелативен съд - Бургас. Институцията провежда за трета поредна година галерия в навечерието на 6 декември - Никулден и празник на Бургас. Експозицията е подредена в залата на първия етаж и може да бъде прегледана от жители и посетители на града до края на седмицата.

Художникът е избрал да покаже 36 платна, въодушевени от природата, старите български къщи и цветовете на живота. Райнов излага не първи път в морския град, само че за първи път реди галерия в Съдебна палата.

По специалност е преподавател по изобразително изкуство в Първо СОУ " Свети Седмочисленици " и Школа за изобразително изкуство ОДК - Търговище. Специализирал е живопис пластични изкуства. Райнов работи маслена живопис, акрил, акварел, пластика, пространствено оформление, стенна живопис и реклама. От 1985 година прави независими изложения. Неговите произведения са благосъстоятелност на художествени галерии и частни сбирки в Европа, Африка, Съединени американски щати, и България. Постоянна експозиция Търговище ул. " Братя Миладинови " изложба " Райнов ".
 
Откриването на изложбата почетоха апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров, и.ф ръководител на Административен съд - Бургас Панайот Генков, секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев, някогашни съдии, магистрати от Съдебна палата Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР