Името ѝ е Веси Маринова. За нея вече със сигурност

...
Името ѝ е Веси Маринова. За нея вече със сигурност
Коментари Харесай

Заливат Мис Плюс Сайз с еротични предложения

Името ѝ е Веси Маринова. За нея към този момент сигурно сте чували - тя е първата българка с купата " Мис Плюс Сайз " за 2021 година Веси не се тормози от обилните си форми и е подготвена да отбрани женското си достолепие, изправяйки се пред омразната тирада на всеки злобар.

На всичкото от горната страна чаровната пухкавелка умее да бъде извънредно предивзвикателна и провокативна. Определя себе си като огромен идеалист.

Най-големият ѝ идол, въодушевил я да преследва фантазиите си и да обича себе си, е друга една пухкава чародейка - американката Ашли Греъм. Именно Ашли е се оказва повода Веси да се научи да приема себе си по този начин, каквато е.

Споделя още и за това, че все още българският пазар приема много страхливо plus size моделите - нещо, което всички ние се надяваме скоро да бъде променено. Всеки има право да бъде неповторима своя версия и заслужава да се усеща добре в кожата си и да е одобряван от останалите.
свързани новини52983на 21.03.2021
От позицията си на обилен модел Веси споделя и за ужаса от конфликта си с body shaming - модерното обществено събитие, налагащо измежду младежите устрема да наподобяват слаби и съвършени като моделите от международните сцени. Oще по-притеснителното е, че обсегът на body shaming-а не се лимитира единствено до формата на тялото, а обгръща всички негови характерности и пропорции – косата, дължината на краката, очите, носа, веждите, кожата, височината, даже и дължината на стъпалото. А резултатите от изследванията по този въпрос са красноречиви - всеки втори, подложен на body shaming, стартира да се усеща потиснат, нерешителен, обезпокоен и компрометиран. Да не пропуснем и тези, които са с по-слаба психическа резистентност. Те изпадат в меланхолия, стартират да имат суицидни мисли или развиват тежки хранителни и душевен разтройства, като булимия и анорексия.

Затова Веси във връзка с това събитие в актуалния свят дефинира себе си като бунтовник против него. Целта ѝ е body shaming-а да бъде преустановен, споделя 22-годишната хубавица пред Vbox7.

Тя разкрива с мъка и за срещата си с хейта, който надали не господства из обществените мрежи. Въпреки него обаче тя е човек, който може да отстоява себе си и да живее пълноценно.

" Мис Плюс Сайз " 2021 не крие и обстоятелството, че непрекъснато получава еротични оферти. Най-вече те идват от така наречен злобари, които хапливо ѝ признават, че не харесват по-пълни дами. На сходни злъчни мнения Веси реагира с подигравка. За нея това е израз на неустановеност и възприятие за незадоволеност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР