Името на Лидия Ковачева е добре познато не само на

...
Името на Лидия Ковачева е добре познато не само на
Коментари Харесай

Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да очакваме

Името на Лидия Ковачева е добре познато освен на тези, които желаят да смъкват непотребните килограми, само че и на боледуващи от разнообразни заболявания, тъй като гладолечението е освен способ за намаляване, само че и за лечение на редица болести, за подмладяване и обновяване на имунните и въобще на виталните сили.

Лечебното недояждане е доста остарял способ, прочут от антични времена. Днес е съзнателно подценяван и жертван на давност поради ползи на разнообразни сектори, наранени от опциите на човешкото тяло да се самовъзстановява.

Съществуват разнообразни начини при недояждане като някои от тях са много нападателни към тялото, само че има и леки и приятни. Един от тях предлага Лидия Ковачева. Това е недояждане с плодова диета и билкови чайове.

Какви храни могат да се одобряват при гладолечението на Лидия Ковачева?

Традиционното хранене се стопира изцяло, като храната се заменя с 800 грама пресни плодове дневно. Течностите се заменят с чай от билки, като се позволява овкусяването му с мед и лимон.

Чаят и плодовете се редуват през 2 часа, само че не трябва да се одобряват по едно и също време, с цел да не настъпи ферментация в стомаха. Може да си одобряват и по-малко от 800 грама плодове, само че никога повече.

Какъв резултат може да се чака от гладолечението на Лидия Ковачева

При осъществяване на такава диета тялото се включва на режима на автозахранването. Какво съставлява той?

При основаване на подобаващи условия, т.е. тялото се лишава от непрекъснатия приток на разнообразни храни, той няма към този момент толкоз доста работа по разграждане на храната и стартира да се самопочиства, разграждайки шлаките, мастните натрупвания и болните кафези, като ги трансформира в сила.

Всяко тяло има насъбрани отрови от години, тлъстини или нездравословни субстанции и тяхното заличаване е задача, която стои пред организма, само че той не съумява да свърши, ангажиран с непрекъснатия приток на хранителни артикули от безбройните хранения. Те се натрупат на разнообразни места по тялото - към талията, на бедрата и други добре познати места.

При лечебното недояждане тече развой на разграждане на тези нездравословни депа по тялото и в това време на формиране на нови здрави кафези, т.е. тялото се регенерира.

Каква да бъде продължителността на гладолечението на Лидия Ковачева?

 Гладолечението на Лидия Ковачева

Най-добрият вид е да трае 20 дни и да се прави най-малко 2 пъти в годината.

Може продължителността да се понижи на половина и даже 5-дневно недояждане има резултат.

На втория ден стартират да се топят мастните натрупвания.

На осмия ден се разграждат токсините във вътрешните органи.

След 15-16 дни стартира освежителен развой в очите и ушите.

Затова на тялото се дават 20 дни, с цел да прочисти всички места, където има нездравословни натрупвания.

Какви резултати би трябвало да се чакат от гладолечението на Лидия Ковачева?

Най-напред тялото ще се освободи от непотребното тегло. Може да се чака събаряне на 3-5 кг. По-важно от отслабването обаче е подобряването на здравословното положение, възвръщане на виталния тонус, младежкото лъчение, събаряне на психическото напрежение.

По средата на гладуването ще настъпи нещо като рецесия, когато желанието за хранене ще се ускори доста и то ще бъде съществено предизвикателство пред волята. Може да се появят пъпки от акне, езикът също ще се таксува. Това са доказателства, че тялото има потребност от прочистването. Всичко това ще затихне след няколко дни.

Как да се организира зареждането след привършване на лечебния апетит?

 Гладолечението на Лидия Ковачева - какво да чакаме

Захранването е съвсем толкоз значимо, колкото и самото недояждане. Ако не се извърши вярно, ще се унищожи целият труд, положен при лечебния апетит.

Захранването става последователно, като в началото единствено на обяд се включва зарзават в сурово положение. На третия ден може да се включи към този момент зарзават, обработен на пара. На шестия ден може да се прибавят зърнени култури. На седмия ден се включват и ядки, на осмия ден - млечни артикули. На деветия ден се включват варивата. На десетия ден може да се ядат всички към този момент включени храни, само че порциите би трябвало да са дребни и да се яде в уместно време.

Какво можем да получим от лечебния апетит на Лидия Ковачева?

Гладолечението на Лидия Ковачева лекува всевъзможни заболявания, без тези в финален етап, само че даже тогава може да се усъвършенства положението. За да има дълготраен резултат, това недояждане би трябвало да се прави няколко пъти първоначално, а идващите години по един път годишно. Добре е също всяка седмица да има по 1 ден на недояждане, с цел да се подкрепи тялото в неговата регенерираща роля.

Виж още:

- Златните препоръки на диетолога доктор Емилова;

- Диетичен режим на доктор Гайдурков.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР