Името на Бойко Рашков и задължителното изискване на „Продължаваме промяната“

...
Името на Бойко Рашков и задължителното изискване на „Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

„24 часа“: Кирил Петков и Асен Василев сензационно задраскаха Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ!

Името на Бойко Рашков и наложителното условие на „Продължаваме промяната“ вътрешният министър да стане началник на КПКОНПИ са били задраскани в подготвяната стратегия за ново държавно управление на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ. Това се вижда в план на програмата, с който „24 часа“ разполага и който отразява сделките на четирите обединения след първия кръг договаряния, проведени от Българска социалистическа партия.

Вместо обезпечено избиране на Рашков в програмата е записано много по-обтекаемото „номиниране“ за началник на КПКОНПИ. Това ще даде опция на сътрудниците хем да спазят условията на партията на Кирил Петков и Асен Василев по адрес на Рашков, хем по-късно да не са задължени да гласоподават за него в пленарна зала.

Промяната на формулировката и задраскването на Рашков изненадващо са пристигнали от Политическа партия. Така те получавали поддръжка от сътрудниците за закона си за КПКОНПИ, само че не им натрапват Рашков.

Опит за възобновяване на положителните дипломатически връзки с Русия е записан в програмата на възможен кабинет като по този точка няма възражения. Вносител на това гледище за външната политика е Българска социалистическа партия, само че много по-крайно настроените по адрес на Москва и съветската експанзия в Украйна Политическа партия и Демократична България не са възразили. Вместо това още в бюджета за 2023 година разноските да защита би трябвало да станат 2 % от Брутният вътрешен продукт. Предвидено е и плановете за превъоръжаване на армията да бъдат финансирани предпочитано.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР