Именно, съгласно формата на мъжкият нос можете да направите цялостен

...
Именно, съгласно формата на мъжкият нос можете да направите цялостен
Коментари Харесай

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Именно, според формата на мъжкият нос можете да извършите повсеместен и доста прецизен душевен профил за неговия темперамент и характер.

Формата на НОСА на МЪЖА „ приказва “ за неговият темперамент. Запознайте се с най-точните описания…

Харесвате този мъж? Но чувствате някаква неустановеност? Ето по какъв начин, единствено по носа можете да извършите разбор – какъв е той.

Разгледайте по-отблизо тази част от неговата осанка. Сам по себе си, външният тип издава доста за индивида, тъй като има белези, които не могат да бъдат скрити. Запознайте се с главните характерности, според типа на носа.

Представяме ви 16 разнообразни форми на мъжки носове с доста точни описания за темперамента на техните притежатели.

# 1: Носа на мъжа е прав.

 носа на мъжа

Мъжете с прав нос, по природа са с доста мощен темперамент. Те са хитри, загадъчни, буйни, изключително чувствителни, нормално не споделят мислите си, изключително, в случай че става дума за недоволства.

Никога не събуждайте гнева на мъжете с прав нос и не би трябвало да ги вършиме ваши врагове, тъй като са като същински огън. Това не значи, че крещят и чупят предмети, в противен случай, те са прелестни сътрудници, съпрузи и татковци.

Мъжкият нос с вярна форма търсят прочувствена и буйна жена, която постоянно ще знае по какъв начин да го „ зареди “.

# 2: Мъже с стеснен и подострен нос.

 носа на мъжа

Тясната заострена форма на носа на мъжа издава неговата сензитивна и елементарно ранима душа. Този мъж е извънредно сензитивен, на моменти злопаметен, в случай че бъде надълбоко засегнат.

Изненадващото е, че този комплициран темперамент, един път срещнал дамата на живота си, той ще остане изцяло правилен и извънредно любящ брачен партньор. А в интимно отношение – идеалният сътрудник за дамата, към която ще изпитва мощни възприятие.

# 3: „ Римска “ форма.

 носа на мъжа

Отличителната линия на този тип нос е леката гърбица, която мощно притегля вниманието на дамите.

По предписание, притежателите на „ Римски “ нос умеят и обичат да въздействат на другите хора, даже и с елементарни думи, те същински магьосници в това. Тези мъже са упорити, амбициозни, привлекателни…

Те са мощна опора за дамата до себе си. Те са мощни, смели, енергични, постоянни в връзките, постоянно се стремят към финансово благоденствие. С една дума, с подобен мъж до себе си, дамата няма от какво да се тормози.

Трудно се притеглят и задържат. Жената би трябвало да излъчва мощен темперамент и той ще бъде неин. Този мъж се нуждае от жена-Амазонка.

# 4: „ Гръцка “ форма на органа на обонянието.

 носа на мъжа

Притежателите на подобен нос са работливи и амбициозни мъже. Често, с помощта на мощната си природа, те реализират задачите си, макар трънливия път.

Трудно разкриват същински усеща, които усещат в сърцето си, заради което наподобяват много затворени.

Те са интелигентни по природа, водени на първо място от личната си логичност и вътрешен глас. Дамите могат умерено да разчитат, че тя постоянно ще има надеждно рамо, на което да се опре.

Мъжете с гръцки нос са доста практични и лоялни към своите обичани хора – спокойни, правилни съпрузи, положителни другари и отлични сътрудници.

Пример за подражателство в доста връзки! Те са доста виновни при избора на всичко: брачна половинка, работа, другари.

Обичат домашният уют. Шумните сбирки и купони не са им драговолно. Имайте в поради това, дами.

# 5: Мъже с орлова форма на носа.

 носа на мъжа

Твърде постоянно тези мъже са с блестящо изразителна осанка, емфатичен „ мъжки “ темперамент. По предписание, не са сантиментални, не подаряват цветя без причина, не знаят по какъв начин да провеждат сантиментални вечери и даже не се пробват да го научат. Студени извън, мощно накърнили от вътрешната страна.

Орловият вид нос е знак, че притежателят му е подготвен да се бори за дамата, която се е настанила в сърцето му. Въпреки, че не наподобява подобен на външен тип.

Те са мощно привързани към интимността, без да го крият. И все пак по предписание, остават положителни и правилни съпрузи, грижовни и любящи татковци. Но, единствено за дамата, която обичат с душата си.

Точни до стотната! Той не закъснява за среща, не не помни да вземе детето от учебно заведение. Те са точни във всичко. Освен това, тези мъже са сполучливи в кариерата си, защото характерът им е твърдоглав, прекомерно твърдоглав на моменти…

Много в характера на мъжа зависи от местоположението на гърбицата на носа.

Ако е ситуирана по-близо до върха на носа, значи е податлив към самоотбрана, подсилване на позицията. Той интензивно се съпротивлява, когато желаят да го отхвърлен. Атаката на другите не го тормози.

Ако гърбицата е ситуирана в централната част на носа, мъжът по-скоро пази близките. Справедливи и благородни. Те пазят страната си, огнището си, приятелите си. Биха рискували животът си, с цел да защитят дамата и децата си. Всяко нарушение на човешките права провокира у тях отвращение. Винаги застават на страната на по-слабите.

Ако гърбицата е ситуирана по-близо до основата, това е знак за податливост към нахлуване, самоуверен и абсурден темперамент. Той няма да разреши на никого да отбрани мнението си.

# 6: Нос с гърбица.

 носа на мъжа

Ако срещнете мъж с подобен нос, бъдете нащрек: пред вас е същински мачо. Може да не е прочут като каноничен красавец, само че съвсем никоя дама не може да устои на мъжкият му сексапил.

Този вид излъчва феромони, той притегля като магнит дамите към себе си, а на всичкото от горната страна е извънредно влюбчив и даже лакомец. Обича женското внимание и женските компании, този мъж е прекомерно парещ.

Истински може да се влюби единствено в най-упоритите дами.

# 7: Върха на носа наподобява на закривен клюн.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Ясен знак за комплицираната природа на неговият собственик. Такива хора са хитри, изобретателни, решителни в дейностите си, постоянно преследват личните си цели, без доста да му мислят. Техният лозунг е: „ Целта оправдава средствата “. Основното за тях е кариерата, те могат да доближат висока позиция, изключително в политиката и бизнеса.

Високо ценят фамилията си и се стремят към разцвет по всевъзможен метод. Суетни, арогантни, непредсказуемо хитри. Често, само че не в ущърб на фамилията, те основават връзки в персонален интерес.

# 8: Мъже с вид „ носа на Никсън “.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Той умерено може да се назова уникален, който се характеризира с принципност и дължина. Според статистиката под 1 % от международното население имат подобен нос.

Мъжете с носа на Никсън вземат бързи и точни решения. Ще поемат по път, когато са 100 % уверени, че това е верният.

Истински оратори и мъдреци. Ходещи енциклопедии. Удоволствие е да бъдеш към тях и да ги слушаш.

# 9: Мъжки нос наподобяващ формата на картоф.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Това е по този начин, тъй като този нос се характеризира с огромен кълбест връх.

Тези господа обичат комфорта и тишината. Те са добросърдечни и доброжелателни. Винаги подготвени на помощ и го вършат на драго сърце. Като цяло това са хармонични мъже.

Единствено не са привикнали да бъдат отхвърляни. Тези мъже са тайнственост.

Мъжете с „ картофени “ носове са радостни, очарователни, приказливи. В тях няма експанзия и яд. Изключително привлекателни.

Обожават фамилията. Веднага показват съществени планове. Бързо се вземат решение за брак. Те са най-милите и любящи съпрузи и татковци. В техните фамилии цари мир и обич.

# 10: Чип нос.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Една от най-желаните форми на света. Както от мъжете, по този начин и от дамите.

Тези мъже са оптимисти и другарски настроени. Вярват, че проблемите в живота би трябвало да се вземат решение с усмивка на лицето.

С тях е занимателно и елементарно. Те са душата на компанията, цялостни с оптимизъм, религия в светлото бъдеще и рядко падат духом. Но в това време доста елементарно се наскърбяват. Бъдете деликатни в думите.

Жената на сърцето му би трябвало да бъде открита, радостна и интелигентна.

Жените усещат аурата, предавана от такива мъже и елементарно се увличат по тях.

# 11: Вирнат нос.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Мъжете с щръкнал нос са доста нежни и имат обаятелно възприятие за комизъм. Приятелите в никакъв случай не скучаят с тях.

Психолозите считат мъжете с вирнати носове за „ комплицирани “ по темперамент. Обикновено не са положителни в чуването на градивна рецензия и ще оспорват всяка ваша дума и дело.

В любовните връзки той е прочут със своя разгорещен характер. Такива мъже постоянно са необуздани в леглото. Жените одобряват мъжете с сходен нос извънредно като любовници и би трябвало да се признае, те играят тази роля безупречно!

# 12: Нубийски нос.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Мъжете с нубийски нос са склонни да бъдат изобретателни, буйни, прочувствени, ярки и доста любознателни. Те са привлекателни и харизматични, имат отворен разум. Много отзивчиви персони, с които разбирането е извънредно елементарно.

# 13: Издължена форма.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Дългият нос издава за закостенял човек, постоянно нахален вид, кадърен на интелектуални, артистични и/или механически умения и достижения.

Заобиколени от дами, такива мъже се усещат като „ риба във водата “ и знаят по какъв начин да намерят метод към всяка дама. Достатъчен е единствено един взор и дамата е покорена.

Мъже със занимателен темперамент, с изискано възприятие за комизъм. Романтични и влюбчиви.

Според източните вярвания, колкото по-дълъг е носът на човек, толкоз по-сериозен е той. Те съвсем не се интересуват от материалните аспекти на живота, повече ги притеглят духовните полезности, по тази причина измежду учените и религиозните дейци има толкоз доста мъже с дълги носове.

# 14: Широк вид.

 Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият сътрудник? Вижте най-точните описания…

Най-често мъжете с необятен нос са със спокоен и открит темперамент. В любовта те са деликатни, обилно подаряват дамите си с внимание, милувки и дарове. Зад подобен мъж една жена е „ като зад каменна цитадела “.

Мъже, които стават прелестни съпрузи, „ мъже със златни сърца “, които знаят по какъв начин да печелят благосклонности пари, знаят и по какъв начин да пазят огнището си. Те обичат и се грижат за децата, както и за майката на техните деца. В работата, в случай че са на управителен пост, тогава екипът е в цялостен синхрон.

# 15: Голяма и месеста форма.

 носа на мъжа

Под това определение попадат най-вече носове, които имат тясна основа и последователно се уголемяват към върха, а ноздрите нормално са необятни.

Размерът на носа е директно обвързван с чувството за мощ, порив, водачество, личното его и предпочитание за развиване. Притежателите са естествено надарени с самостоятелен, мощен и изчерпателен разум, постоянно отдават целия си живот в придобиване на познания и правене на научни открития.

Тези мъже имат шанс във всичко. Лесно съумяват, по тази причина постоянно ги назовават ​​„ златните ръце “.

Те имат напорист темперамент и постоянно реализират задачите си непременно. За подобен човек е мъчно да се подчини на някого. Затова му е доста по-лесно да работи за себе си. Ненавиждат повърхностите хора и празните приказки.

Мъжете с необятен меснат нос са грижовни и чувствителни сътрудници, на единствено във връзка с своите сродни души. В интимно отношение тези момчета не са прекомерно причудливи и дейни, само че всеки от тях ще се оправи съвършено с домакинската рутина и ще стане образцов фамилен мъж.

# 16: Мъже с дребен (къс) нос.

 носа на мъжа

Мъжете с дребни носове се смятат за по-малко сполучливи и не чак толкоз мощно привлекателни, спрямо тези с огромни носове. Изключение вършат тези с креативен специалности – измежду актьорите има доста сполучливи, очарователни и надарени момчета с дребни носове.

Притежателят на дребен не е изключително огромен човек, а в прочувствено отношение – ревностен. Но в случай че носът е пай и необятен, тогава това е различен въпрос. В този случай мъжът е сериозен, открит, емоционален. На който умерено може да се разчита в доста аспекти от живота.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР