Имението The One е най-скъпата къща в САЩ. Тя е

...
Имението The One е най-скъпата къща в САЩ. Тя е
Коментари Харесай

Ето най-скъпата къща – огромна и грозна

Имението The One е най-скъпата къща в Съединени американски щати. Тя е оценена на 500 милиона $ и бе оповестена за най-скъпата къща в страната.

Вилата с повърхност 9300 квадратни метра се намира на върха на рид с панорамна панорама към Лос Анджелис и Тихия океан, наподобява на съединена от кубчета лего и е грозна.

Къщата се състои от няколко секции и има 20 спални. Основната й повърхност е 460 квадратни метра. Първоначалният план предвиждал една от стените в къщата да бъде сменена с аквариум с медузи, само че по-късно тази концепция била изоставена, заяви БЛИЦ.

В покрайнината има гараж за 30 автомобила, боулинг и четири басейна. Бъдещите притежатели ще могат да забавляват себе си и гостите им в кино IMAX с 45 места и личен нощен клуб. На територията към постройката ще бъде засадена изкуствена тревна повърхност от 20 хиляди квадратни фута (1850 квадратни метра). Това се дължи на признатия през 2018 година закон за сушата, който контролира потреблението на вода на глава от популацията.

Собственикът на къщата, филмовият продуцент Найл Найами, беше подложен на критика от специалисти по недвижими парцели, които реагираха бурно на оповестената от него цена за имението, намирайки я за прекомерно повишена. Найами отвърна, че цената, която е назначил преди пет години, е оправдана. „ Когато имате нещо толкоз рядко като Мона Лиза да вземем за пример, можете да му поискате колкото желаете “, сподели основателят на плана.

Найами твърди, че е намерил евентуални купувачи. Техните бъдещи съседи може да са актрисата Дженифър Анистън и предприемачът Илон Мъск, които имат недвижими парцели наоколо. Имението One ще коства съвсем четири пъти повече от цената на най-скъпото жилище, продавано в миналото в Съединените щати. Според Daily Mail това е къща в Хамптън (Ню Йорк), която е продадена през 2014 година за 137 милиона $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР