Имената са сменени, правописът е запазенНа уникално писмо, написано през

...
Имената са сменени, правописът е запазенНа уникално писмо, написано през
Коментари Харесай

Печено прасе за жигули по втория начин

Имената са заменени, правописът е непокътнат

На неповторимо писмо, написано през далечната 1982 година, се натъкнал художникът Антон Стайков, който го разгласява в обществената мрежа Facebook.

“Село Сливата, 1982 година

Здравейте, благо семейство

Може би ще се очудите по какъв начин съм се сетил да пиша, може би ще ви основа малко грижа, само че това не е неотложно. Мария, обръщам се към тебе защото сте гoворили с Гошо (сина) че можеш да го уредиш да вземе кола без да чака в случай че имаш тая опция да издействаш ще има едно печено прасе или агне за нашa сметка, почнали сме годеж без кола мерекландисали са се желаеха да вземат на остаряло само че се отхвърлиха ще изчакаме в случай че не можеш да уредиш нещо ще забележим какво ще вършим. Мераклия е за (Жигули) па им се не чака 5-6 години, та в случай че имаш някаква опция и уредиш нещо обади ни се ще изчакаме един месец зa отговор. Вярвам, тъй като разбрах от писмото ти че си доста заангажирана с фамилни и публични въпроси, а и ас ти сътворявам непотребни главоболия, само че отново споделям в случай че вие преко силите обадете се с два реда че не може, в случай че ли ви се одаде да я свършите тая работа ще се реваншираме. 
Ако питаш за нас добре сме. Почна пролетта и посадихме лука де се вика хванахме се за земята, открива се работа селска агнета свине телета магарета биволици и всички днеска гледат че пада работа, като гледаме да не закъснеем и за стопанството. 
Поздрави
Гена
Ако има жигули по 6100 и може да стане нещо обадете. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР