Имената не са просто някакви букви, а значат много повече

...
Имената не са просто някакви букви, а значат много повече
Коментари Харесай

Това са 5-те най-силни имена за момичета!

Имената не са просто някакви букви, а значат доста повече и даже могат да служат като амулет на индивида, който е кръстен с тях.

Безспорно вашето име има доста значима роля и в ориста ви, както и зодията. Именно по тази причина би трябвало добре да обмислите по какъв начин да кръстите момиченце - вашата дребна принцеса, с цел да може тя да е мощна и шансът в никакъв случай да не я напуща в живота, действайки като талисман, който ще я закриля постоянно.

5-те най-силни имена за девойки, които защищават от беди и несгоди

Виктория

Името Виктория има сакрален смисъл, а точно " победа ", като съгласно едни точно това е повода за неговия триумф и това че носи толкоз шанс на хората, които са кръстени по този начин. Щастието ще кацне на рамото ви от самото рождение и ще постигате с лекост всичко, което си пожелаете. Често даже дамите с това име не осъзнават същинския си шанс, защото тривиално привикват с това.

Александра

Именно женските имена, които действително произлизат от мъжките, са едни от най-силните талисмани, помагайки на амбициозните дами да реализират всичко, което желаят. Александра е едно от най-силните в тази категория, като тези дами са постоянно опора на мъжа до тях и за тях сигурно важи максимата, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена.

Агния

 Имена за девойки

Името на тези дами има извънредно мощна и в това време мощна сила. То работи като талисман от злите очи и проклятията, предпазвайки ви от проблемите в живота. Интересен факт е това, че тези защитни свойства на името Агния се предават и на децата на тази жена, като по този начин цялото семейство е предпазено.

Евгения

Както към този момент казахме, точно имената за девойки, които действително произлизат от мъжките, са едни от най-могъщите талисмани. Името Евгения е едно от тях, което защищава притежателката си, само че и също по този начин то ѝ дава мощ, дългоденствие и здраво здраве. Не по-малко значимо е това, че името Евгения оказва помощ на дамата, която е кръстена по този начин, да е много по-продуктивна на работното си място.

Дария

 Това са 5-те най-силни имена за девойки!

Значение на това красиво име е " победител ", като в това се крие и ненапълно неговата загадка. Именно по тази причина дамите с името Дария са постоянно спечелили в живота си и са предпазен от висшите сили, които ѝ оказват помощ да се движи единствено напред и нагоре. Тази мощна мощ на името ви оказва помощ да откривате всякога верния път и работи като същински мощен талисман.

Казват, че името, което носим, има скрито и значимо за нашия живот значение. В него се крие избрана сила, която може да ви оказва помощ да сте по-силни и целенасочени, вървейки към задачите си или пък да имате шанс във всяко едно начинание. Именно по тази причина е значимо да обмисляте добре, когато кръщавате вашето малко момиченце и да изберете име, което ще я направи победител в живота по рождение.

Вижте още:

- Имена на цветя за момичета;

- Кои женски имена са късметлийски.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР