Имате слаб имунитет? Как да се справим със слабата имунна

...
Имате слаб имунитет? Как да се справим със слабата имунна
Коментари Харесай

Чесън, мед и зехтин поправят тялото за седмица

Имате слаб имунитет? Как да се оправим със слабата имунна система?

Домашно подготвен лек, изработен от чесън, мед и зехтин, е това, което ще ви избави от непрекъснатото разболяване. Приемът на тези артикули на гладно сигурно усъвършенстват цялостното Ви здравословно положение. Едва ли има друго средство, което да Ви обезпечава по едно и също време толкоз изгоди без никакви странични резултати.

Ползи за здравето от чесъна

Чрез чесъна може да си набавите манган – 23% от дневната стойност. Природният антибиотик съдържа жизненоважни ензими и антиоксиданти. Някои от тях са - здравословното образуване на костите и съединителната тъкан, костния метаболизъм, усвояването на калций, както и вярното действие на щитовидната жлеза. Чесънът съдържа също и 17% от дневната стойност на витамин В6, 15% витамин С, също и количества калций, фосфор и селен.

Проучванията демонстрират, че здравословният капацитет на чесъна спомага за съвсем всяка част на тялото - от премахването на тежки метали до предотвратяването на голям брой болести като елементарната простуда, втвърдяването на артериите, гангрената, унищожаването на замърсителите в бебешките артикули и закъснение на процеса на стареене.

Ползи за здравето от меда

 Чесън, мед и зехтин

Медът е лечебна храна, която лекува рани, форсира оздравителния развой, хидратира кожата, може да служи за подготвяне на сироп срещу кашлица и усъвършенства храносмилането. Редовната консумация на този пчелния артикул носи доста изгоди. Някой от тях са по-бързо възобновяване след тренировки, повече сила, по-добър сън, по-добра памет, намаляване и доста други.

Ползи от зехтина

В здравословно отношение зехтинът понижава рисковете от някои типове рак, понижава неприятния холестерол и по този начин – риска от сърдечно-съдови болести, усъвършенства кръвното налягане, забавя стареенето на клетките.

Мед, чесън и зехтин за мощна имунна система

Вземете 1 скилидка чесън и я нарежете на ситно в купичка. Прибавете една лъжица мед и една лъжица зехтин. Разбъркайте и изяжте сместа. Правете го всеки ден заран и вечер и единствено след седмица ще се чувствате по-енергични и здрави!

А с цел да сме ви до дъно потребни, разгледайте и останалите предписания при слаб имунитет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР