Имате желание да промените нещо в спалнята, но не знаете

...
Имате желание да промените нещо в спалнята, но не знаете
Коментари Харесай

Идеи как да нагорещите страстите в спалнята

Имате предпочитание да измененията нещо в спалнята, само че не знаете какво друго можете да вършиме, с цел да избегнете да повтаряте още веднъж и още веднъж едни и същи позиции. Woman.bg дава няколко оферти и препоръки за това какво можете да опитате, с цел да вдигнете половото си прекарване на идващото равнище.

Като начало, включете лед като детайл, с който можете да играете. Най-честата приложимост на кубчето лед е сътрудникът ви да го държи в устата си и постепенно да мине с него по тялото ви. Друг метод за приложимост е сътрудникът ви да разхлади за малко в устата си, преди да ви прави „ френска обич “. Това сигурно ще ви възбуди, заради разликата в температурата сред леда и дъха на другия човек.

За по-доминантната публика, предлагаме да експериментирате с играчки като белезници, превръзки за очи или даже камшици. Това несъмнено е един от методите да възбудите колегата си, като му позволите да поема цялостен надзор над вас или вие над него.

Този идващ съвет е особено за дамите. Нанесете гел за възбуденост върху клитора си. Ефектът от това е много дословен - ще ви възбуди и ще ви подсигурява, че до няколко минути ще бъдете жадни за пристрастеност.

Опитайте да говорите мръснишки! Закачайте колегата си, като му обясните какво ще му извършите и изградете напрежение дo дълго чакания миг.

Не на последно място, не забравяйте да сменяте позиции и да не вършиме обич единствено в леглото. Опитайте разнообразни места като душа, кухненския плот или на стол. Експериментирайте с позиции като Ездачка, Господарката на трона, Приведен змей, Поза паяк или Изкривена лъжичка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР