Имаме ясно решение на нашите национални органи, но за нас

...
Имаме ясно решение на нашите национални органи, но за нас
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Важно е да се случи промяната, без значение дали в опозиция или в управлението

Имаме ясно решение на нашите национални органи, само че за нас беше значимо да чуем от госпожа Габриел какви са поръчките за това държавно управление. То не би трябвало да е от персони, които са попаднали в кутийки, а с експертен опит. Затова направихме нетрадиционни дейности да предложим държавно управление от позицията на втора политическа мощ, това демонстрира нашата отговорност. Това съобщи в " Панорама " Андрей Гюров от " Продължаваме промяната-Демократична България ".

По думите му значимо е да се случи смяна, без значение дали са в съпротива или в ръководството на страната. Правилната формула за България в тази обстановка е държавно управление с втория мандат, добави Гюров. Години наред виждаме дефицити в страната, които след 12 годишно ръководство са завещание. В обществото липсва доверие в същинските планове на ГЕРБ.

Партията, която получи първо място на изборите, има право да направи своите ходове и да направи своите диалози за сформиране на държавно управление, съобщи Гюров и добави, че след изборите всички са се обърнали към тях да показват формула за ръководство.

Критикува ГЕРБ, че разиграват спектакъл към съглашението за това ПП-ДБ да имат председателтвото на правната комисия в Народното събрание.

Гюров разяснява, че в случай че са в съпротива, е значимо да отстояват позициите си с " Демократична България ", което ще докара в даден миг до верните решения за страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР