Имаме новолуние в Овен на 21 март в 19:24 ч.

...
Имаме новолуние в Овен на 21 март в 19:24 ч.
Коментари Харесай

Новолуние в Овен – символ на ново начало

Имаме новолуние в Овен на 21 март в 19:24 ч. Мечтателното време на Риби отстъпва място на огнена и динамична фаза. Времето на Овен съдържа в себе си голяма мощ.

Всяко новолуние носи ново начало, само че това има четирикратно по-голяма мощ в себе си. Сякаш нов портал се отваря пред нас. Това огнено новолуние се случва в символ Овен, който стои в самото начало на зодиака: това е и началото на астрологичната нова година. Случва се часове след пролетното равноденствие. Толкова доста мощ носи в себе си за рестартиране! Всички галактически светофари светят зелено, просто би трябвало да палим мотора и да тръгваме.

Друг значим аспект е обвързван с навлизането на Плутон във Водолей малко след новолунието - на 23 март. Това е едно от най-значимите галактически събития за 2023 година и защото се случва тъкмо след новолунието, допуска, че ще има още свежа сила за нас. Плутон във Водолей е неповторима сила и предвещава началото на нов цикъл, както на персонално, по този начин и на групово равнище, защото Плутон значи промяна и мощ. Може да донесе опустошение на остарялото, само че посредством това опустошение ние сме в положение да пресъздадем нещо ново и доста по-мощно. Тъй като Плутон е толкоз покрай новолунието, наподобява, че всяко ново начало може да има „ плутоничен “ привкус. Нещо ще би трябвало да се сбогува и да си отиде, с цел да направи път на нещо ново да влезе в живота ни.



Но новото начало не постоянно би трябвало да бъде съпроводено от деяние. Може също да се прояви посредством излекуване. С цялата тази свежа и нова галактическа сила може да преживеем някакъв тип събуждане. Обърнете особено внимание на себе си и желанията на душата си.

Всякакви операции с пари по новолунието на Овен са рискови, даже и най-безобидните покупки могат да бъдат несполучливи. Ако е допустимо, би трябвало да се откажете да купувате мебели, облекла и предмети за бита. Да не приказваме за огромни финансови транзакции, да вземем за пример покупко-продажби с недвижими парцели.

Тъй като Новолунието в Овен има най-силен резултат върху мъжете, те могат да демонстрират нападателно държание. Мъжете при новолунието в Овен могат да изпитват прочувствени прояви, половите им инстинкти са изострени до краен лимит. Но дамите пък стават по-интуитивно чувствителни и изобретателни. Именно върху тях пада отговорността за протичащото се в фамилията. Добре е дамите да държат сътрудниците си на една ръка разстояние.

За сантиментални връзки новолунието в знака Овен не е най-хубавият интервал. Трябва да се въздържате от другарство с нови хора. Малко евентуално е среща с чужд да бъде сполучлива.

През този интервал е извънредно нежелателно да се подстригвате. Смята се, че скъсявайки дължината на косата, човек съкратява живота си. Възможно е да се извърши боядисване на косата, само че по-добре да е с оцветяващи шампоани, естествени средства, къна. Не е подобаващото време за маникюр, педикюр, пилинг и депилация. Не че нещо неприятно ще се случи, само че резултатът може да е разочароващ. Овлажняващите и подхранващи маски за лице ще бъдат доста ефикасни: изтощената кожа мигновено ще се преобрази.



Новолунието в знака Овен дава късмет да внесете в живота си нещо ново, което може коренно да промени хода на събитията. Това е интервал на възобновяване, когато организмът стартира да натрупва сила. За да се улесни този развой, се предлага да се отървете от всичко ненужно: отрицателни мисли, остарели неща, неприятни привички.

Можете да извършите карта на желанията. Плановете и желанията, обрисувани в новолунието на Овен, ще бъдат тъкмо изпълнени, в случай че употребявате метода на визуализация. Запомнете чувствата и усещанията, те ще ви оказват помощ да се настроите по верния метод. Без негативност, единствено с твърда религия в бързото осъществяване на вашите фантазии.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР