Имаме колективни органи, те ще преценят как ще подходим, във

...
Имаме колективни органи, те ще преценят как ще подходим, във
Коментари Харесай

БСП ще приеме третия мандат, ако ѝ бъде връчен

Имаме групови органи, те ще преценяват по какъв начин ще подходим, във всички случаи сме оповестили, че ще приемем третия мандат, в случай че ни бъде даден от президента. Това разяснява пред публицисти Георги Гьоков от ПГ " Българска социалистическа партия за България " по тематиката за кабинет с трети мандат.

Ще преговаряме с всички, тъй като в политика се приказва едно в общественото пространство, когато седнем за диалози е друго - може да има доближаване, раздалечаване, уточни депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че левицата, вземайки мандата /ако е при тях/, цели да има постоянно държавно управление.

Заявили сме, че в известна степен ще търсим специалисти за министерски места, да има експертно държавно управление, което да се сплоти към общи цели, посочи Гьоков. По думите му, поддръжката е въпрос на договаряния. Няма гаранции,че ще бъде получена такава, само че ще опитаме, тъй като България се нуждае от постоянен кабинет, съобщи той.

Българска социалистическа партия откликва на всички диалози, макар че някои не откликнаха на нашите предложения, добави още депутатът като означи, че социалистите имат два целта - актуализация на бюджета и непрекъснато държавно управление.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР