Имаме 3 условия - ясно отношение относно агресията на Кремъл,

...
Имаме 3 условия - ясно отношение относно агресията на Кремъл,
Коментари Харесай

Христо Иванов постави условията за правителство. Ето какви са


" Имаме 3 условия - ясно отношение по отношение на експанзията на Кремъл, която визира целия интернационален ред. Втората тематика е правосъдната промяна, на основния прокурор не може да му се има доверие. Настояваме за дълбока конституционна промяна на Висшия правосъден съвет, на статута на основния прокурор, която да докара до предварително преустановяване на неговия мандат, по този начин българската прокуратура ще бъде неутрална ", съобщи в " Панорама " Христо Иванов от " Демократична България ".

По думите му третото изискване е обвързвано с бюджетна и финансова политика, която да не подлага на риск влизането на България в еврозоната.
-->
Според Христо Иванов опция за държавно управление обективно съществува, като това зависи от втората политическа мощ, която би трябвало да вземе решение дали би тръгнала да осъществя тази опция.

" Ако те потърсят нашата поддръжка, ние ще оценяваме опцията да я дадем на база на тези 3 критерия. Не съм оптимист, че ще настъпи задоволителна степен на умереност и отговорност, аз не защищавам да отидем на избори - това е безконтролно и няма да реши нищо ", разяснява Христо Иванов.

Според него ГЕРБ има същия проблем, както и " Продължаваме промяната ".

" Очевидно е, че българската политическа система минава в ново положение, в което няма да има огромни политически обединения, които да могат независимо или преобладаващо да образуват ръководство ", сподели още Христо Иванов.

Източник: БНТ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР