Имам надежда, че ще успеем да се преборим за първото

...
Имам надежда, че ще успеем да се преборим за първото
Коментари Харесай

Напрежение. Румен Христов скастри Радев

Имам вяра, че ще успеем да се преборим за първото място на идните избори освен тъй като социологията го демонстрира, само че и тъй като на предходните избори показахме, че можем да реализираме тази цел. Въпросът е първото ни място да бъде малко по-отчетливо, с по-голяма разлика. Вероятно " Магнитски " ще се отрази на обединението, само че считам, че би трябвало да се фокусираме върху проблемите на българските жители като стандарта на живот и инфлацията. Това заяви лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

По думите му Владислав Горанов е бил " добър министър на финансите със постоянна финансова политика ".
-->
" Списъкът " Магнитски " е едно предизвестие за България ", счита той. 

" През четирите месеца работа на 48-ото Народно заседание бяха признати повече закони, в сравнение с в предходното държавно управление, което беше постоянно. Все отново четири месеца са доста малко време ", означи гостът. 

В ефира на Bulgaria ON AIR Христов затвърди и каква е позицията на ГЕРБ-СДС във връзка с военната помощ за Украйна.

" Не сме коалиция на войната. Тази война може да свърши бързо, само че тя ще бъде окупационна и никой не може да даде гаранция, до каква степен ще стигне Русия - дали няма да има вкус и към други страни. Критикувам мощно президента поради изявленията му за Украйна ", разясни той.

Според него " има заделени 200 млн. и България би могла да се възползва от тях и да реализира сделка с нашите евроатлантически сътрудници - да предоставим старите си системи Ц-300  и да получим нови ". 

" Ресурсът на огромна част от оръжието, с което разполагаме в България, изтича и бихме могли да се сдобием с нови системи, които ще бъдат по натовски стандарти ", безапелационен бе той.

Христов е на мнение, че " Продължаваме промяната " и Демократична България желаят да завоюват изборите независимо, само че това няма по какъв начин да се случи. 

" Евроатлантическото болшинство, в което влизат ГЕРБ-СДС, новото обединяване " Продължаваме промяната " и Демократична България, Движение за права и свободи и вероятно " Български напредък ", стига за съдружно болшинство ", предвижда той. 

Бившият депутата заключи, че не е " вярно да се върви на избори, до момента в който една политическа групировка реализира задоволителен резултат ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР