Имам жена, любовница, няколко случайни връзки в офиса и бивша,

...
Имам жена, любовница, няколко случайни връзки в офиса и бивша,
Коментари Харесай

Женен съм от година, но не мога да спра да изневерявам на жена си

" Имам жена, държанка, няколко инцидентни връзки в офиса и някогашна, с която върша секс понякога. И това не ми е задоволително. " Така стартира историята на Петър. Той споделя, че усеща, че нещо с него не е наред, само че не може да спре. Да прави секс с разнообразни хора.

Пепи е на 27, брачната половинка му е на 26. Женени са от година, а не е предходна и седмица без той да й изневери. Любовницата му знае, че е женен, знае и че има други безразборни връзки.

Двамата се познават от деца. Излизат дружно като младежи. Сексът със брачната половинка му е не кой знае какво. Но сексът с любовницата е възвишен.

" Щастливи сме, до момента в който вършим секс, през останалото време се караме. "



" Понякога си мисля, че просто желая да бъда един естествен фамилен мъж. Но по-късно идва желанието за секс. И завладява мислите ми. "

Пепи работи в областта на реклама, намира се с доста хора. И това му дава опция да поддържа връзка. Жените флиртуват с него, а той няма нищо срещу.

" Миналата седмица върших секс с пет разнообразни дами ".



Признава, че това може да звучи като сбъдната фантазия за някои, само че за него е просто нужда.

Психологът разяснява, че Пепи просто е привързан към секса и като всяка една привързаност казусът се крие в претърпяна контузия. Сексът евентуално се явява като сурогат на любовта, която не е получил в детството. А единствения вид да се радва на естествена връзка, е да превъзмогне пристрастяването си. Като начало би трябвало да приказва със брачната половинка си, да й помогне да се почувства по-малко отхвърлена. А по-късно дружно да намерят пътя към решаването на казуса.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР